Alla inlägg under juli 2008

Av Louise - 6 juli 2008 10:09

Hejsan hoppsan.


Sitter o laddar inför mitt 11-20 pass idag med. Suck!
Men igår var det rätt kul o jobba. Felix var förbi så jag snackade lite skit med honom. Sen av det kul folk som jobbade med. Erik, Mattias, Mattias, Andy, Emilia ja o sen var det säkert fler roliga :D Haha. Men dom var roligast :)
Tror det är typ samma folk idag, men inte Erik då. Men det ska bli niiiice =)
Får foppas på en lugnare kväll idag då. För igår vid 19 rullade driven igång som faan! O jag var ensam med full skärm. Men söta Stefan kom o hjälpte mig lite. Haha, bara det att han är som en yr höna o det gick väl kanske inte så supermycket bättre :P


Men just det.

11-20 idag.
8-17 imorn, eller 17-23,30 för att Erik ska kunna få åka iväg på lite semester.
17-23,30 på tisdag.
O sen, sen är det semester =) O Lojzan är såååå glad.
Ledig ons-ons.
Sen jobbas det bara ons-lör. O sen har LojzanBojzan semester igen =) Wihii, två veckor för bara mig o Fisen som börjar med en halv vecka i Sörping o ta hand om vår lilla Vovve :D


Nu ska jag borsta tänderna. Sen ska jag cykla till jobbet, det är lite kallt ute. Surt sa räven.

 Fan va jag sov inatt. Måste ha sovit superhårt. Somnade direkt o trodde verkligen inte klockan redan var halv tio när jag vaknade. Va nog tur att jag inte följde med Emilia hem som hon ville. Jag behövde nog sova.


Kärlek <3

Av Louise - 5 juli 2008 23:31

Vi skulle ju nattbada. Verkar inte bli så.

Erik svarar inte.
Erik ska få stryk imorn.
Lojzan saknar Fisen.


www.bilddagboken.se lojziofisen 


Kärlek <3

Av Louise - 5 juli 2008 22:09

shit va seg Lojzan är. Jobbat 11-20 idag. Igår la jag mig i badet o möspös lite för mig själv, då ringer Emilia o jag hade fem min på mig o fixa schampoo, balsam o påklädning. Samt packa allt som skulle med o komma ut för då stod hon utanför. Det gick undan kan jag säga o vi hamnade i Åby hemma hos henne.
Satt ute en stund o snacka skit o rökte, ja hon alltså. Inte Lojzan.
Sen gick vi in o la oss o snackade ännu mer skit. Haha, tror vi somnade vid 03. Vaknade pigga o glada vid 09 o då käka vi frukost o gjorde oss redo för jobb. Emilia den lilla klantiga pinglan kollade ju fel på dag så hennes pappa fick skjutsa oss istället för o ta bussen :D


Gick till Mediamarkt med min kamera innan jobbet, o om jag kom tillbaka med den idag, med kartong o allt så fick jag en helt ny kamera så doade dom den där eller nått. Men imorn var det försent. Paniiiik!
Ville ju hellre ha en ny kamera än o vänta veckor på att få tillbaka den där.. Så jag ringer Erik o tror jag väcker honom, men det gjorde jag inte, för han jobbade han med. Oväntat eftersom att vi inte jobbar samma helg så precis när jag säger "va fan jobbar du för?" så dör telefonen o det blir tomt. Upp till jobbet o ladda mobilen lite o sen ringer jag alla som jag akn tänka mig är sugen på o göra mig en tjänst. Men det var det ingen som var. Erik kom till jobbet o Lojzan smörade lite. Fick låna hans bil, hans nya fina bil. Hehe, han som försökt hålla så länge på o inte låta mig köra den. Men nu, nu fick jag! O så hann jag hämta kartongen hemma med så fick jag en ny kamera. Sötaste o bästaste ERIK!


Min chef fixade till min stängning på onsdag med. Eller jag gjorde ju förarbetet med men han kirrade biffen :D Snälla Fredrik!
Så nu ska det raggas norrmän :P
Plus att jag ska spendera massa massa massa mysig tid med Fisen istället för o vara ensam hemma o snyfta :P


Igår hade jag en sån där skitdag som man kan ha då o då. Men idag är det så mycket bättre :) Dom där dagarna kommer en gång i månaden. Förstår inte vad det kan vara :D


ikväll blire nattbad iaf. Nu borde jag fixa matlådan. Men är seg och orkar egentligen inte. Men det ska fan inte bli McD-mat imorn. Eller nästa dag, eller nästa heller för den delen. Nu ska Lojzan bli duktig på matlåda igen :)


Kärlek <3

Av Louise - 4 juli 2008 23:23

Jag är trött. Hade jag inte vart så jäkla mörkrädd så skulle det blivit en kvällspromenad nu. Känner verkligen för o rensa igenom skallen :)

 Men men.

Jag hoppas verkligen på att någon snäll själ därute på McDonken tar min tid så blir det att åka o ragga norrmän :P
Skulle va skönt o få komma iväg lite. Se lite nytt, mysa med Fisen massa. Bada massa. Bara rå om varann, o leva på mamma o pappa :D Haha!


Har varit två tokbra dagar nu, jag o Fisen lediga. Nu är det fem arbetsdagar o sen förhoppningsvis så är det mys med Fisen. Annars blir det två eller tre väldans ensamma dagar. O det vill jag inte. Snälla ta min stängning? Vemsomhelst, jag gör vadsomhelst :D


Emilia hör inte av sig, så nu tänker jag lägga mig i badet, rensa huvudet med Håkan istället och bara softa.
Jag hoppades på nattbad, men det verkar bara vara Erik o jag som är sugna så vi skippar nog det.


Tänk om dom tar min kamera imorn, alltså, att den ska skickas iväg o jävlas. För då blire inga bilder på semestern o då gråter jag. Så det så. Min nya fina kamera. Vad hände?


Men som sagt, badet.


Kärlek <3

Av Louise - 4 juli 2008 22:33

Måste väl få erkänna att jag blev lite besviken. Jag hoppades det skulle bli bättre. Jag hoppades verkligen. Jag vet inte riktigt om jag trodde men jag ville. Det började bra. Men nu känns det som att vi är i samma veva igen. Det kanske inte spelar någon roll var du bor. Det är lika iaf.

Det är din förlust. Jag vet det, jag hoppas du inser vad du missar.


Jag älskar dig Fisen <3

Av Louise - 4 juli 2008 20:27

Bilddagboken är uppdaterad. lojziofisen heter vi där :P


Mamma o pappa va o hämta Fisen idag. Det sägs att dom ska på semester o ska bort hela nästa vecka. Jag försöker bli av med mina stängningar tis ons. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA Någon som vill jobba då? Ja gör vadsomhelst typ :D

För då kan jag nämligen följa med. Men helst onsdagen för pappa ringde o sa att om jag blir av med den så kan vi åka tillsammans på onsdagmorgon.
Haha. Söta mamma o pappa. Mamma märkte nog hur ledsen jag blev när dom sa hur länge dom skulle bli borta. Lojzan bölade. Men men. Det kan ju lösa sig. Annars får man la bita i det sura äpplet o jobba medans fisen har det bra med mormor o morfar, men då kommer jag jobba to-lör med. Haha!
Va ska jag göra annars?


SNÄLLA?


nu ska jag springa o köpa schampo, måste tvätta håret o bada lite.


Ikväll blire eventuellt nattbad. Erik va på iaf. o alex är nog på, o kanske Emilia o Andreas. Hoppas :P
Imorn jobb, eventuellt sova hos Emilia inatt, hon ville hänga! O sen ska jag lämna in min skitkamera som gått sönder. EN VECKA?`


Kärlek <3

Av Louise - 3 juli 2008 22:56

Det gick inte att blogga igår, det gjorde mig irriterad. Haha, kanske är jag lite bloggoman?
Igår var en bra dag. Jobbade till 16, Fredrik "The boss" frågade om jag ville sluta tidigare o egentligen ville jag inte det. Men jag ville ha hem min fis lite tidigare än kl 20.30 så det var heeelt okej :D
Jobbet gick bra, men fan va seg jag var. Inte riktigt helt okej. Trött som en apa.
Jag tror jag stod i kök hela dagen. Niiice, BOP:en o sen lite i kökkök :D
Det var kul iaf. Jobbade med Jossan, Mattias o Mattias i kök o vi lekte nån töntig lek där man skulle säga en sak o sen skulle nästa säga det första den tänkte på när man hörde det ordet.
Till exempel så sa Mattias Gainomax, haha o då va jag ju tvungen o tänka på Eriks kyl för det är värsta Gainomaxförrådet =)
Eller så sa någon David o Mattias tänkte på Jesus. Varpå jah tänkte på kyrkan o andra Mattias på satan. Haha, ja så kan det gå.


Sen kom som sagt Fisen hem. Vi badade lite o sen gick vi o la oss o sov. Trodde det skulle bli skitjobbigt att få henne o sova i egen säng efter tre nätter hos mormor o morfar, men det gick himla bra. Det var värre ikväll. SUCK! Tog nog minst två timmar, o då var vi säkert uppe en halvtimme mellan dom två timmarna. så 2,5-3 timmar, o ändå sov hon inget i djurparken så jag trodde det skulle vara enkelt. Men tji fick jag. Det är mycket värre o få henne o sova för natten om sovrutinerna på dagen vart skit.


Men iaf. KOLMÅRDEN idag med gänget.
Fisen o jag va uppe tidigt, gjorde frukost o möspös. Gick till Hemköp o köpte lite matsäck. O packade ordentligt med allt vi behövde. Vi var nog de som hade med sig matsäck matsäck. Haha, de andra sprang in på Konsum i sista minuten o köpte sallad o diverse tilltugg. Men vi stod oss bra på matsäcken. Couscoussallad till mig o pasta o pastasås till Fisen. O jordgubbar o massa juice. Måste ju se till så hon inte blir uttorkad i värmen. O all juice gick åt. Haha!
Kollade alla djuren o hade det riktigt mys idag. Tog till o med Safariparken. Har nog aldrig åkt den, men idag :)
Alla var verkligen laddade för den o efter delfinshowen gick vi jättefort. Haha. Patrik som inte sett den på typ 20 år, o vi andra som knappt sett den alls. Det bästa kvar liksom :)

O det var fan nice o åka i safariparken. Skitkul. Björnarna var höjdpunkten, men fan för Lejonen, bara låg i en hög o såg sega ut. Usch då. Jag trodde dom skulle gå omkring o va lite roliga :D Men nae då. Dom va helt utslagna :(
Lätt värt de extrapengarna för o åka Safariparken med.

Bilder kommer på www.bilddagboken.se där vi heter lojziofisen
Är bättre o ladda bilder där I think :D


Tack för idag iaf mina underbara. Det var riktigt nice. Tråkigt att vi inte fick med Erik, Marzi o Lager. Men vi hade det trevligt ändå :)


Kärlek <3

Av Louise - 2 juli 2008 17:41

Sitter o väntar på min lilla Fis. Har ringt mamma minst hundra gånger. Men hon o Bella är på stan och båda två glömde sina telefoner. Mor o dotter jajjemen.´


Iaf så har jag dammsugat lite, sitter just nu o funderar på om jag ska ta lite sallad. Är lite småhungrig allt.

Fredag blire nog Kolmårdens djurpark med Emilia o Andreas. Får se om Lojzan får låna bilen. Man vet ju aldrig vad mor o far har för planer.


Tänkte ladda upp mina bilder från gårdagenskväll.

Bild1: Crazzyyy Lojzan bakom kulisserna på donken!
2 o 3: Marziih fixar uppfyllning i kylen.
4 o 5: Bästaste Erik glad resp. ARG!

6: Lojzan o Lager craaazzzyyyy
7: Marziih o Lager är sötnosar

8: Andreas som spenderade hela stängningen på kontoret :)
9 o 10: Alex fyller på Olja i bilen. O måste självklart visa motorn :P

11: Tess
12: Grabbarna efter badet.
13: O dom som bangade badet :D


Kärlek <3


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards