Alla inlägg den 4 juli 2008

Av Louise - 4 juli 2008 23:23

Jag är trött. Hade jag inte vart så jäkla mörkrädd så skulle det blivit en kvällspromenad nu. Känner verkligen för o rensa igenom skallen :)

 Men men.

Jag hoppas verkligen på att någon snäll själ därute på McDonken tar min tid så blir det att åka o ragga norrmän :P
Skulle va skönt o få komma iväg lite. Se lite nytt, mysa med Fisen massa. Bada massa. Bara rå om varann, o leva på mamma o pappa :D Haha!


Har varit två tokbra dagar nu, jag o Fisen lediga. Nu är det fem arbetsdagar o sen förhoppningsvis så är det mys med Fisen. Annars blir det två eller tre väldans ensamma dagar. O det vill jag inte. Snälla ta min stängning? Vemsomhelst, jag gör vadsomhelst :D


Emilia hör inte av sig, så nu tänker jag lägga mig i badet, rensa huvudet med Håkan istället och bara softa.
Jag hoppades på nattbad, men det verkar bara vara Erik o jag som är sugna så vi skippar nog det.


Tänk om dom tar min kamera imorn, alltså, att den ska skickas iväg o jävlas. För då blire inga bilder på semestern o då gråter jag. Så det så. Min nya fina kamera. Vad hände?


Men som sagt, badet.


Kärlek <3

Av Louise - 4 juli 2008 22:33

Måste väl få erkänna att jag blev lite besviken. Jag hoppades det skulle bli bättre. Jag hoppades verkligen. Jag vet inte riktigt om jag trodde men jag ville. Det började bra. Men nu känns det som att vi är i samma veva igen. Det kanske inte spelar någon roll var du bor. Det är lika iaf.

Det är din förlust. Jag vet det, jag hoppas du inser vad du missar.


Jag älskar dig Fisen <3

Av Louise - 4 juli 2008 20:27

Bilddagboken är uppdaterad. lojziofisen heter vi där :P


Mamma o pappa va o hämta Fisen idag. Det sägs att dom ska på semester o ska bort hela nästa vecka. Jag försöker bli av med mina stängningar tis ons. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA Någon som vill jobba då? Ja gör vadsomhelst typ :D

För då kan jag nämligen följa med. Men helst onsdagen för pappa ringde o sa att om jag blir av med den så kan vi åka tillsammans på onsdagmorgon.
Haha. Söta mamma o pappa. Mamma märkte nog hur ledsen jag blev när dom sa hur länge dom skulle bli borta. Lojzan bölade. Men men. Det kan ju lösa sig. Annars får man la bita i det sura äpplet o jobba medans fisen har det bra med mormor o morfar, men då kommer jag jobba to-lör med. Haha!
Va ska jag göra annars?


SNÄLLA?


nu ska jag springa o köpa schampo, måste tvätta håret o bada lite.


Ikväll blire eventuellt nattbad. Erik va på iaf. o alex är nog på, o kanske Emilia o Andreas. Hoppas :P
Imorn jobb, eventuellt sova hos Emilia inatt, hon ville hänga! O sen ska jag lämna in min skitkamera som gått sönder. EN VECKA?`


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards