Alla inlägg den 3 juli 2008

Av Louise - 3 juli 2008 22:56

Det gick inte att blogga igår, det gjorde mig irriterad. Haha, kanske är jag lite bloggoman?
Igår var en bra dag. Jobbade till 16, Fredrik "The boss" frågade om jag ville sluta tidigare o egentligen ville jag inte det. Men jag ville ha hem min fis lite tidigare än kl 20.30 så det var heeelt okej :D
Jobbet gick bra, men fan va seg jag var. Inte riktigt helt okej. Trött som en apa.
Jag tror jag stod i kök hela dagen. Niiice, BOP:en o sen lite i kökkök :D
Det var kul iaf. Jobbade med Jossan, Mattias o Mattias i kök o vi lekte nån töntig lek där man skulle säga en sak o sen skulle nästa säga det första den tänkte på när man hörde det ordet.
Till exempel så sa Mattias Gainomax, haha o då va jag ju tvungen o tänka på Eriks kyl för det är värsta Gainomaxförrådet =)
Eller så sa någon David o Mattias tänkte på Jesus. Varpå jah tänkte på kyrkan o andra Mattias på satan. Haha, ja så kan det gå.


Sen kom som sagt Fisen hem. Vi badade lite o sen gick vi o la oss o sov. Trodde det skulle bli skitjobbigt att få henne o sova i egen säng efter tre nätter hos mormor o morfar, men det gick himla bra. Det var värre ikväll. SUCK! Tog nog minst två timmar, o då var vi säkert uppe en halvtimme mellan dom två timmarna. så 2,5-3 timmar, o ändå sov hon inget i djurparken så jag trodde det skulle vara enkelt. Men tji fick jag. Det är mycket värre o få henne o sova för natten om sovrutinerna på dagen vart skit.


Men iaf. KOLMÅRDEN idag med gänget.
Fisen o jag va uppe tidigt, gjorde frukost o möspös. Gick till Hemköp o köpte lite matsäck. O packade ordentligt med allt vi behövde. Vi var nog de som hade med sig matsäck matsäck. Haha, de andra sprang in på Konsum i sista minuten o köpte sallad o diverse tilltugg. Men vi stod oss bra på matsäcken. Couscoussallad till mig o pasta o pastasås till Fisen. O jordgubbar o massa juice. Måste ju se till så hon inte blir uttorkad i värmen. O all juice gick åt. Haha!
Kollade alla djuren o hade det riktigt mys idag. Tog till o med Safariparken. Har nog aldrig åkt den, men idag :)
Alla var verkligen laddade för den o efter delfinshowen gick vi jättefort. Haha. Patrik som inte sett den på typ 20 år, o vi andra som knappt sett den alls. Det bästa kvar liksom :)

O det var fan nice o åka i safariparken. Skitkul. Björnarna var höjdpunkten, men fan för Lejonen, bara låg i en hög o såg sega ut. Usch då. Jag trodde dom skulle gå omkring o va lite roliga :D Men nae då. Dom va helt utslagna :(
Lätt värt de extrapengarna för o åka Safariparken med.

Bilder kommer på www.bilddagboken.se där vi heter lojziofisen
Är bättre o ladda bilder där I think :D


Tack för idag iaf mina underbara. Det var riktigt nice. Tråkigt att vi inte fick med Erik, Marzi o Lager. Men vi hade det trevligt ändå :)


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards