Alla inlägg den 10 juli 2008

Av Louise - 10 juli 2008 21:51

Location: Uddevalla.


Så då är dag två till sin ända o vi ska snart gå o sova.
Ja det är fan dags. Skittrötta är vi allihopa. Pappa hade tänkt o se film på datorn eftersom att digitalboxen inte funkar här. Så jag får la blogga lite fort innan dom ska ha den. Sen blire o hoppa i säng för mig.

Idag gick vi lite på stan i Smögen, ja eller längs den där nyinvigda Smögenbryggan eller vad det heter.
Det var väl nice, inget speciellt.
Åkte sen vidare mot Lysekil o där gick vi på toa. Ja eller mer en bajjamajja som jag enbart tittade in på innan jag insåg att det inte skulle funka för mig o kissa på den.Så jag gick tillbaka till hsubilen o vi rullade vidare. Ja vi ska ju liksom inte kissa i husbilen än. Haha, som mamma sa. Kanske när vi är lite mer vana.


Sen åkte vi mot Uddevalla där vi skulle ta nattstoppet. Stannade till på en camping som inte var sådär superbra, men den är okej. Stranden var inte så jättefin, o lekparken för Fisen var småtråkig. Men men, det funkade.
Det är ju bara för natten. Imorn styr vi mot nya mål. Mitt önskemål är Halmastad eller Falkenberg, där finns det stränder :D


Nu ska jag iaf lägga ner det här. Är skittrött.
ska bjuda på min klipska mammas diskussion med pappa förut först. Eller nått:

M: Jag är sugen på nått.
P: Men vi går in o köper nått fikabröd då.
M: Nej men nått käk alltså.
P: Ja men vi kokar lite korv o käkar korv o bröd då.
M: Nej men lakrits.


Bra mamma!


Kort kommer i bilddagboken inom kort :)
Är mest på Fisen inga fina naturbilder från städer eller så..
Illa Lojzan, Illa!


Kärlek <3

Av Louise - 10 juli 2008 00:23

Fuck när man skriver så långt, o sen försvinner allting. Det händer mig fan ofta. Det kanske inte är meningen att jag ska blogga :D Men det gr jag ändå :D


Nu är dag ett på husbilssemestern avklarad. Fisen o jag tillsammans med mamma o pappa i en husbil på inte särskilt många kvadrat. Trodde nästan vi skulle strypt varann vid det här läget. Haha, men vi lever o mår bra.
Fisen o jag nanar udde här i våran sovalkov. Det är mys. Vi har jättestor o fin säng, o ett litet fönster så vi kan titta ut. Myspys!
Mamma o pappa sover där nere. Men inte alls lika fint som oss :D


Vi kom iväg vid 11 imorse, trodde nästan vi skulle komma iväg tidigare, men det skulle duschas o packas o grejas. Fisen o jag vi väntade o väntade. Men till slut så kom vi iväg.
Det började med att mamma o jag fick oss ett skrattanfall där vi satt där bak. Busan skulle envisas med att lägga sig mellan Fisen o pappa i framsätet o man såg nästan paniken i pappas ögon :D
Vi drog oss mot Norrköping där pappa skulle hämta GPS:en hos bror. Redan där tänkte mamma rasta Busan. 30 min efter avfärd. Men seriöst mor =)
Vi hann iaf halvvägs till Linköping innan mamma sprang ut med Busan o pappa fick tanka.

Sen åkte vi mot Gränna, där letade vi kaffefilterhållare. Vilket vi inte hittade, åkte vidare till A6 o där hittade Lojzan en på Clas Ohlsson, man kan alltid lita på Classe :D


Vi tog ju vägen genom Göteborg, fina vackra Göteborg. Varje gång jag åker förbi eller till den staden så skriker hela min kropp
Här ska vi bo!

O varje gång skriker Göteborg.
Här ska Lojzan o Fisen bo!

Men vi får se hur det blir. Plugg två år till, o på två år kan mycket hända.
Vill ju inte ta Fisen från dem hon älskar mest, och som älskar henne mest. Men samtidigt så vore det ju en dröm som skulle bli sann.


Men iaf, semester ja. Till slut hittade vi till Smögen o nu ligger vi på en camping strax utanför. Imorn ska vi antagligen in i själva Smögen o sola o bada lite. Nice nice. Kanske att jag träffar min Brosch Anna Panna som har dragit sig från Norrköping för o leva på västkusten. Me like!
Så förhoppningsvis så blire en tur o träffa henne. Vi lever på hoppet.


Annars så vet vi inte riktigt vart vi ska ta nästa stopp. Det ända vi vet är väl att vi kommer vara tillbaka i Sörping på lördag. Nice nice.
Guu va glad jag är att jag tog med datorn. Det är skönt o ha den lite granna.


God natt mina vänner.

Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards