Alla inlägg under juli 2008

Av Louise - 24 juli 2008 21:02

Fick nyss ett samtal från min kära mamma. Hon hade fått nys om att jag skulle låna Richards bil imorn o åka o kolla lite på Ikanohuset samt storhandla.

"Men ni behöver väl inte åka ända till Linköping för o kolla"
"Ska ni sitta i en varm bil då, det är väl onödigt"

hej AC!


Att jag har en brorsson som fyller år inom en vecka kanske inte spelar någon roll, att min frys i stort sett är tom kanske inte heller spelar någon roll, och att jag har semester o vill hitta på lite saker o göra, nae det spelar verkligen ingen roll.

Jag kommer nog aldrig betraktas som vuxen i mina föräldrars ögon. Till exempel så hade vi en diskussion om husbilen som ALLA vi barn skulle vilja låna.
L: Jag vill också låna husbilen nån gång.
M: Jaha, så du ska sitta o åka i den ensam, nae vart ska du åka då? (Väldigt skeptiskt)

L: Nae men jag kanske åker med nån.
M: Nae de går jag inte med på, det är ju skillnad Richard o Camilla, dom är ju en liten familj.


O helt plötsligt klassades inte jag o Fisen som en egen liten familj. Nae att jag hade en karl som lämnade mig i sticket när jag behövde honom som mest, det gjorde att jag inte klassas som en familj med min dotter.


Jag är inte särskilt intresserad av o skaffa pojkvän än på ett tag, men kanske att jag måste, då klassas vi kanske som en familj?


Nae jag är inte bitter idag.


Jag ska spara pengar o köpa bil.. Skit i min utlandssemester som jag tänkte åka på nästa år, det får jag nog ändå inte. Men en bil ska jag ha. Erik spara din bil till mig, jag behöver till December på mig =)


Nu ska jag se film.

Kärlek <3

Av Louise - 24 juli 2008 00:17

Hej o hopp i lingonskogen.
Precis hemkommen från lite grillmys med Emilia o Andreas o Hultebult. Det var trevligt, men jag ska aldrig mer grilla med engångsgrill. Sämsta nånsin.


Idag har jag spenderat hela dagen med min kära bror. Det var trevligt. Gick till honom vid elva imorse då vi skulle åka på Rejmyremarken. Det var han o hans svärföräldrar med familj. Var jättemysigt o gå på marknad. Var längesen, jag råkar ju alltid jobba eller nått sånt när det är marknader i Sörping eller här hemma. Nu är jag iaf ledig under Augustifesten vilket är niiice :D Öltält nån dag iaf. Det är mys!!!

Iaf så var vi på marknaden. Fisen fick en poliströja av Brollan... Den var jättefin, tack så mycket!!!

Sen efter marknaden så åkte vi o bada. Det var seriöst svinkallt. Jag brukar inte vara känslig, o speciellt inte efter att ha varit i ett tag, men det var svinkallt!!! Käkade pizza på stranden med. Var god pizza, är inte så förtjust i det längre, tyvärr så kommer man alltid på det när man ätit upp den. =)

Men aif så var dagens pizza god!


Vi åkte sen hem till Bror o fikade lite, köpte en sån färdigpaj som är på påse. Den var fasen god asså, inte smakat den förut. Men det kommer nog inhandlas nån gång :D


Nu ska jag krypa till sängs, eller nae. Jag ligger redan i sängen så det är soft. Imorn kommer min kusin o ska se hur jag bor. 6 mån senare =)

Sen på fredag är det eventuellt Bio med kusin, annars grillkväll med bror, camilla, andy, emilia o hult. Men allt hänger på barnvakt, bion var bestämd innan så har jag barnvakt ett par timmar så dissas grillkvällen :)


Kärlek <3

Av Louise - 22 juli 2008 22:57

Sådär, då har ungarna kommit o åkt. Jag sitter ensammen i min soffa. Så skönt. trött är jag o jag funderar på att snart, riktigt snart gå o sova min skönhetssömn.
Rikard, min kära bror, ringde förut för o se om jag vill följa med till Rejmyremarken imorn. Så det är morgondagens planer, varken mer eller mindre.


Iaf så provade jag på att vara 4barnsmamma för två dagar och en natt. Barnen är 14, 10 och 7 år gamla, samt Fisen då som är 1 år o fem månader snart.
Jag hade lovat dom att dom skulle få komma o hälsa på o sova över någon gång. Haha, japp, alla tre på en gång.
Men det gick faktiskt himmla bra. Det var lite tjat o lite gnäll o ledsna miner o sånt. Men det klarar la jag :D

Vi va o lekte i Folkparken, spelade Buzz, singstar o såg på film. Käkade pizza o sov. Sen vakna vi o gick till parken igen. Dom älskade hoppkudden. Haha! Bilder finns i bilddagboken. lojziofisen som vanligt :D:D:D:D:D:D


Semester har jag ju med. Dag 2 har redan passerat o den har faktiskt börjat bra. Plus att resten av veckan med är uppbokad.
Imorn marknaden med bror o hans svärföräldrar o Oliver, tror Camilla jobbade men jag vet inte. Ev att hon också är med. Sen på torsdag kanske Lotta kommer o hälsar på, har bott här i ett halvår o hon har aldrig vart här :S

Sen på fredag har jag hört rykten om att man bror ska ha nått grillgrill hemma. Så där kommer jag nog och crashar partyt, haha. Nae vars men jag tänkte nog titta förbi en sväng innan det blir party party eftersom att jag har Fisungen hemma.

Lördag försöker jag dra ihop lite kubb o grill i folkparken om det är fint väder. Så sprid till alla o va med ni också :D Haha!


Nu ska jag iaf sova, måste dricka nått först, kissa bortsa tänderna o sen lyfta över Fisen till hennes säng. För det är ju där hon ska sova numera!


Kärlek <3


Av Louise - 21 juli 2008 01:13

Här ligger jag i sängen, redo för o sova. Fisen är överflyttad till sin egen säng för det är där hon ska sova numera!
Imorn börjar min semester på riktigt, men jag var ju ledig idag med.

Vilket iaf innebär att jag borde börja med min hemtenta, imorn hinner jag inte läsa nått men på tisdag kväll så måste jag börja. Det är fan dags, den måste vara klar innan skolan börjar, annars står jag utan CSN, o det vore inte särskilt bra!!!


Emilia, Betty, AndyPan o bästaste Hult var nyss här o möspös lite med mig på gården. Det var trevligt även om det var hypersnabb visit.


Fisen o jag va i Sörping idag, jag åkte ut kl nio imorse för o få mysa lite med min bästaste idag. Sen åkte vi hem till Olivias farmor o farfar med familj. Där var också Olivias halvsyster Felicia som växer så det knakar. PappaFisen tittade bara in en snabbis för han skulle på Bio, o Martin o Elinor o Karro var där o fikade o så. Det var trevligt, o jättegod paj. Det receptet skulle jag vilja ha för den är sjuukt god :D


Nya bilder i bilddagboken. lojziofisen. Ni lär er det snart va?


Nu ska jag sova.
God natt mina vänner.

Kärlek <3

Av Louise - 20 juli 2008 13:01

Igår var det stängning på jobbet igen. Sista dagen innan semestern. Wohoo. Nu är det bara vädret som saknas :S


Det drog in folk efter folk o jag frågade AndyPan om det var bilträff, vi brukar nämligen kunna veta sånt. Men det trodde han inte.
Nej men va skönt!

Sen öser det in mera folk. Jennifer o jag klarade detd är galant ;) Hade ingen koll på nånting, men fort gick det :)
Men så fråga jag en kille om det var något speciellt varpå han svarade "Ja, en liten bilträff bara". Yes, nu kunde vi räkna med mera folk :(

 Så rullade det på, spelar ingen roll att man stänger av delar av lobbyn för folk verkar inte fatta så mycket o sätter sig där ändå.
T.ex att stolarna är borttagna o står som en mur för eller att pallarna är uppställda på borden. Nae, där sätter vi oss, enbart för o jävlas!


Åkte hem o duscha o fixa mig, vidare o hämtade Amelie o drog mot Krookens lya. Där vare partaj, precis när vi kommer dit så får dom snilleblixten att vi ska ner till Donken o jävlas!

Haha, så 7 pers utav oss drar ner till Donken o beställer. Mattias börjar "Ja, jag ska bara ha fem cheese" :D

Sen kom jag tror jag o ville ha två chicken burger.
"Dom är slut"

"Jaha, har ni en McChicken istället då?"

"Nej dom är också slut"
Mattias: "Beställ McBean istället"
"naeee"
M: "Jo nu gör du det!!!"

Camilla lite högt"Men jag vill med ha chicken burger!"

Personalen: "Men vi hade väl inga, bara det i skåpet va?"
Notera att klockan inte är över ett.
Skiftledaren: "Jo men fixa det då"

Hörs bakifrån från köket: "Men du sa ju att vi inte skulle sälja mer friterat"

L: Men vi är iaf tre stycken som vill ha chicken burger.
Och dom sänkte våra chicken burger, o slängde igen skåpet med ilska :D

Haha, efter mig kom Effi.
"5 cheese tack"

O så fortsatte det så. Haha. Det var kul. Dom blev inte glada. Men vi tyckte om o få ge payback :D
We love people som kommer in precis innan stängning :)


Sen gick vi upp till Krooken o prata lite skit. Sen åkte jag vid kvart i två o agerade fyllechaffis till lite människor..

Nu sitter jag i Sörping, begav mig hit vid nio i morse, till min prinsessa!
Nu väntar vi på att hennes faster ska höra av sig så vi ska träffa henne en stund.

Bilder från gårdagskvällen kommer på bilddagboken sooon!!!


Kärlek <3

Av Louise - 19 juli 2008 15:36

Är hemma en snabbis, har myspyst lite med Emilia o nu ska jag bara gå ut en sväng med hunden för att sedan dra mig mot jobbet.
Är sjukt trött o seg, o ändå fick jag sova ganska länge imorse, ända tills mamma ringde o väckte mig. Haha.
Komiskt att hon klagar på dom få gånger i månaden som jag sover ut, när hon själv har haft dagar som hon vaknat sjuukt mycket senare än mig.
Men men.


Stängning idag, hoppas det går bra o att vi är färdiga tidigt. Sen blire party party. Jag ska iof inte dricka eftersom att jag har bilen o ska köra hem antingen inatt eller imorgonbitti, men det är partaj iaf.


Imorn ska vi träffa Olivias faster en sväng o sen ska vi inte göra mycket mer förutom o mysa nu tre dagar ifrån varandra... BLÄÄÄ!
Men imorn kommer prinsessan hem. skönt!


Nej men nu gick jag.
Förresten, nyabilder på bilddagboken.se lojziofisen är vi!!!


Kärlek <3

Av Louise - 18 juli 2008 14:23

Så där då hamna man i Sörping igen. Denna gång hämta jag iof bara bil o hund :D
Skönt, saknar att vara hemma. O hade inte velat sova här. Vet inte vad grejen är, bara att jag vill va hemma!
Emilia ville att jag skulle sova hos henne igår, men jag pallade inte. Ville bara få sova i min egen säng :D Tönt jag är då!


Iaf så är Olivia på minisemester med mormor o morfar idag till imorn eller söndag. Så jag är lite barnledig, men barnledig=jobb så jag ska stänga idag och imorn. Inte så jättekul, men jag behöver ju de jäkla pengarna :S


Saknar mitt hjärtegull <3


Kärlek <3

Av Louise - 18 juli 2008 13:52

Igår satt Emilia jag o systeryster ute o snackade skit hela kvällen.
Kom till att prata om massa människor som man umgåtts med. Och Sara kom fram till att jag är periodare i vänskap.
Jag tröttnar så jävla lätt. Helt sjukt. Men så är det.

Kommer faktiskt ihåg att ajg sa till Daniel när vi varit tillsammans ett tag att jag tyckte det var konstigt att jag fortfarande stod ut med honom eftersom att jag tröttnar sjukt lätt på folk. Men honom var jag ju iof kär i :P

Emilia är väl den närmsta vännen just nu som jag "stått ut" längst med. Hehe!

O så Lotta o Natta då. Men Natta o jag var ju typ inte alls kompisar under fem år, det kom ju tillbaka nu förra året när vi var i Gbg tillsammans :P

Annars så har jag verkligen inga gamla kompisar.
Men jag lider inte för det :D
Lite tråkigt att man inte har nån o prata gamla minnen med bara :D


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15
16
17 18 19 20
21 22
23
24
25
26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards