Alla inlägg under september 2008

Av Louise - 16 september 2008 00:52

Haha, såg på Hål i väggen, MÅSTE definitivt fixa min tv så jag får sexan. Det funkar ju inte o söka på fanskapet =) Men Jimmy får fan googla det åt mig. Det har han lovat :)


Men iaf, så fick jag höra uttrycket "Tänk 0-0 gubbar"

Har kört den en miljon gånger på jobbet när det känns segt.
Liksom "kom igen nu, nu tänker vi 0-0 okej?"
O alla bara "Eeh, va? Va menar du med deT?"


O antingen är jag den enda som sportat vilket jag inte tror, eller så är det bara ajg som spela i ett lag där vi alltid förlorade o alltid fick höra det pepptalket från min pappa/tränare =)


Nu ska jag snart sova. O ni som inte riktigt kan:

Tänk 0-0


Kärlek <3

Av Louise - 16 september 2008 00:05

Skrev skitlångt nyss o orkar fan inte en gång till. Men iaf, pengar idag, shopping idag, räkningar betalda idag, storhandling idag.


Fisen fick massa nytt. Man borde få mer underhåll o barnbidrag på hösten. För då går det åt massa till overall, galonisar o allt vad det ska vara. Tacka vet jag sommaren ^^


Jag har jordens huvudvärk. Saras piller hjälpte nada.


*Det är ju min älskling, jag älskar dig*

 Haha.


Kärlek <3

Av Louise - 14 september 2008 17:37

Hola mina små vänner.

Är hemkommen nu efter en dag på jobbet, en sväng på Donken med lillasyster och att äntligen ha fått hem min lilla älskade Fisunge :)


Igår var det fest hos Fredda. Det var sjukt nice. Precis som Krooken så var jag lite anti mot kvällen, jag va trött o sliten efter ett 11-19 pass, kände ingen på festen. Men fick med Krook, o tack för det! Annars hade jag nog känt mig lite utanför där. 4 grabbar och Freddas tjej. Ja asså, det va ju inte fest fest, utan mysfest =)

Haha, kvällen var klockren, jag hade tänkt ta det superlugnt. Hade lite vin med mig o så. Men så drog Fredda fram tequilan, o det borde jag ju ha anat =) Men då blev det en o annan som man säger =) Haha.

Plus att en person dök upp som gjorde att jag ville dricka mer, bara för att jag inte pallar =)
Men men, det är ju over and out.
O så ska det vara.


Drog vidare mot trappan, hälsade på en pojke vid namn kullman. Han var la trevlig. Världens bar var nästa stopp. Grabbarna drog en öl o sen stängde det. O näst på tur stod Wasa. Jag gillar faktiskt Wasa, men många dissar det för att det bara är "gamla". Vilket det inte är, men det är mycket "gamla" =)

haha, vakter som utövar sin makt däremot är inte lika kul. Slog ner en kille mot marken, okej han kanske inte var så trevlig, men onödigt o göra så. Sen skickade dom iväg andra människor med. O även där inne så dryga dom med vissa.

Träffade en trevlig Kanadensare, En konstig Walesbo och en trevlig Gotlänning som numera bodde i Norrpan! Haha. Den där Walesbon var la lite grows, men de andra två var riktigt trevliga.
Kvällen drog vidare mot NorrTullsgrillen, där jag köpte mat som jag inte åt av, vi mötte upp Matte o drog vidare mot mig.

Sov kanske 1,5 timme inatt så jag hoppas jag kommer sova riktigt gott den här natten. Annars blir jag ledsen. Fan vaknade typ strax innan halv åtta o kunde inte somna om. Det är surt. Sen bar det av mot bussen, höll på o missa den eftersom att jag glömde mitt kort hemma, men Matte sprang o hämta det o mötte upp mig sen. Vilket resulterade i att istället för kortet så blev jag av med mina nycklar. Men mötte upp Matte på stan nu så jag fick dom igen ^^


Imorn kommer mina pengar. Då ska det shoppas massa. Ja jag vet, jag måste hålla i pengarna. Men Fisen behöver massa nu. Galonisar, Vinterkläder, mössor, vantar  o allt sånt där.
Så det ska shoppas, bäst o passa pånär man har pengar liksom =)


Nu ska vi mysa med Teletubbies.

Kärlek <3

Av Louise - 13 september 2008 20:28

Igår tog vi sjunde raka CSO =) Yihaa! Vi är så jävla braaaa!!!


Idag var det heldag i Driven. Lojzan va i tvåan. Det va nice.
Haha. Stefans kommentar var: Fan du styr tvåan med järnhand Lojzan!
O Erik kallar mig Hitler där. Haha, men det är inte så illa som det låter.
håller koll på grejerna bara :)


Sen kom Steffe o fråga om jag ville stå i ettan imorn. Nixpix blev mitt svar.
Kassan då?
Nae, då tar jag hellre ettan. Haha. Slutade med beställningen, så imorn är det Lojzans kök =) Det blir nice. Jag va lyckligast just då när han sa det. Lojzan gillar köket =)


Ikväll blire nog Palace, men jag får fan inte svar hos Fredda så vi får se. Kanske bara blir Krook o jag som röjer loss hemma hos mig. Haha!


Imorn äre jobb igen. Sen kommer min älskade lilla Fis hem =)

 Blir alldeles ensammen hemma inatt, stackars mig.
Jimmy är i Gbg o firar Martin som börjar bli gammal o Fisen är hos mormor o morfar, så jag kan inte sitta alldeles ensam hemma :( Det är för trist.


Kärlek <3

Av Louise - 11 september 2008 21:38

Stan idag med mina fisar Lotta o Natta, samt Lilli o Fisen!

Det var trevligt. Kul. Haha, man skrattar ju med dom där två iaf.


Va o Fika på kupolen, haha. Där satt visst en kille som jag vart kär i. Kände knappt igen honom, jag vet vem Lotta mena men inte fan mindes jag att han såg ut sådär. han va ju ganska snygg iaf. Haha. Men iaf så stod vi länge o väl o kollade på dom grabbarna o pratade o hade oss. Tror garanterat dom märkte för de kollade ganska mycket tillbaka. Haha!


Nu är jag hemma, Fisen har sett på teletubbies. En ny film den här gången. O sen såg vi idol, nu sover hon o Jimmy o jag sitter här lika sociala som vanligt. Wihiii!


O pengar kommer senast tisdag. Me like!

Nu blire shopping. Fisen måste ha massa massa massa saker :D


Kärlek <3

Av Louise - 11 september 2008 09:30

Fan va inne på CSN nu o såg att det stod PLANERAD på mina utbetalningar. Det borde la innebära att de är på G? Eller?

Lämnade iaf studieförsäkran nu, o det kan man la inte göra om man inte sökt o fått Godkänt på ansökan? Eller?

Iaf om det nu är så att dom godkände min ansökan fastän jag saknade 3,5 hp så är jag lyckligaste människan på planeten. HELT SERIÖST!!!

Såna fall får jag pengar. O det är inte lite pengar =)
Fan va nice, blir en tripp till IKEA såna fall. Måste köpa massa nytt till den lilla skiten med. Galonisar, vinterjacka, vinteroverall, överdragsbyxor, sköna kläder till dagis, vinterstövlar. Ja you name it. Till vintern är det fan mest kläder som måste köpas. Men det blir bara kul nu om jag får mina pengar. Tänkte försöka spara typ 10000 med.
Får göra som sist o ge dom till min kära mamma. För annars klarar jag det inte :D


Nae nu är jag skitglad!!!
Men jag tror inte riktigt på det än. Haha, men jag kunde ju lämna studieförsäkran o dom hade skrivit planerad på utbetalningarna. Så jao, jag hoppas fan att dom kommer nu.

Skolan idag o kirra sista slutdiskussionen på bokanalysen.

Sen blire hem o kirra hemtenta o lunch.

Fisen ska hämtas på dagis o sen ska jag träffa Natta o Lotta. Ska bli kul. Haha! O så ska jag få hålla den där lilla lilla lilla bebisen.

På tal om bebisar... min bebis. Hon är 1 och ett halvt idag. GAAAAH!

Förstår ni vad stor hon blivit och vad fort tiden har gått. Ett o ett halvt år mammas lilla lilla bebis!

Idag sa jag till på dagis att de skulle väcka henne efter max en o en halv timme kanske till o med en timme räcker. Fan det funkar inte på kvällarna.
Visst är det mys o sitta o gosa med henne framför tv:n på kvällen. Men just nu är jag sjukt stressad i skolan så jag skulle behöva få henne i säng.
Men men, det rer sig =)


Kärlek <3

Av Louise - 10 september 2008 16:12

Gaaah, heldag i skolan, eller nja. 10-14, men det räckte för mitt huvud höll på o spränga sen.
Mitt huvud mår inte bra just nu. Kanske för att jag läser så mycket och sitter massor vid datorn o skriver. Kanske att man behöver läsglasögon. Men jag tror inte det. Jag har ju bra syn! Eller?


Tinky Winky, Dipsy, Lala, Po!!!
Nej jag är inte skadad, teletubbies filmen rullar dagarna långa. Okej hon sitter inte o tittar, men den ska ändå va på, för helt plötsligt vill hon ju titta ett par minuter.


Men iaf, skolan rullar på som sagt. Är halvvägs genom tentan. Har tagit längre tid än vad det borde ha tagit men nu känns det iaf som att man är på väg. De 4 frågor jag har kvar känns inte som jordens undergång. O jag tror jag lätt fixar det till nästa fredag. Men så ska jag kirra det individuella PM:et också. Är iof bara 2-3 sidor så det ska la gå o kirra lite fort.

Måste la ärligt säga att den här kursen har fått lida lite tack vare hemtentan. Prioriterar den som fan med tanke på CSN. Men jag har gjort bokredovisningen nu iaf, o den är typ klar. Så det ska nog gå bra det här.


Nae ni, jag är lite msåhungrig. Blir inte mat riktigt än, blir framåt halv sex eller nått. Ikväll är nog planen att lillasyster kommer ner o ska se idol. Hoppas det är några puckon o några riktigt bra.


Kärlek <3


Av Louise - 7 september 2008 23:32

Haha, Jimmy kom hem nu. Precis när jag skulle släcka lampan i vardagsrummet såg jag bilen rulla in. Så jag tänkte va lite mer social med honom innan jag går o lägger mig. Haha.
När han kom o jag sa att jag skulle gå o lägga mig blev svaret:
Men va fan, vi går ju inte o lägger oss innan tolv.

Han har nog inte riktigt vant sig vid att jag är en kvällstrött människa som håller mig vaken för hans skull :)


Men iaf så avslöja jag mitt projekt för honom. VIlket är som följer:

Garderoben ska röjas ur, röd färg och svarta hyllor samt någon snygg spegel ska inhandlas. Och sen ska det målas, borras o göras fint där inne. Som det ser ut nu är det förjävla fult. Gröna gamla fula tapeter. Uäää!

Har man en fin garderob så ska den vara fin med...
Min alldeles egna walk in closet =)


Så iaf, när CSN-pengar o lön o allt vad det är kommer. Så ska det kirras. Har ju bara Jimmy till början av Oktober. Sen återgår mitt liv som singelboende igen...


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards