Alla inlägg under september 2008

Av Louise - 23 september 2008 09:01

Jag är trött, försov mig som fan. Kan inte förstå att jag inte vaknade av klockan. Men men, iaf så ringde Inger vid åtta o då vakna jag ju som tur var. Fick en ny tid eftersom att Olivia inte kan ta spruta när hon har feber. Jag visste ju det det var därför jag ringde till henne igår.


Sen ringde jag dagis o sa att hon va sjuk. Stackars min lilla Fis, undrar hur hon mår idag den lilla skruttungen. Men idag kommer hon hem. Älskade Fisunge!

Tvättstuga med idag, gaaah! Har massa tvätt o absolut inte tid. Men men, jag får tvätta lite i taget, tog tvätt på lördag morgon med. Kanske hinner lite granna iaf innan jobbet. Beror la på hur länge jag sover =)


Nu hade iaf mina pengar kommit in, men det var visst mer. Nånting på 399:- hade också kommit tillbaka. Ingen aning om vad det var, men men. Det tackar man för. Frågan är ju nu om man ska ta o betala restskatten på 900 spänn eller om man ska ta en tur på stan idag. Hmmm, det där med skatten lät som en bra idé. O jag borde inte shoppa mer. ALLS!

Lön om två dagar. Me like. Då äre bara hyran kvar eftersom att jag betalat typ allt annat. Det är nice. Ska försöka spara en del med. 5000 vore ju en bra summa o lyckas få undan.

Sen ska jag till banken med o skaffa ett eget konto till Fisen som dom drar 200 till varje månad från mitt konto. Det borde ju gå. Eller iof så har hon ju redan ett eget konto, jag kan ju med spara på det. Det kan jag nog till o med lägga in själv på internetbanken så det dras 200 varje månad. Mmm, I think I will =)

Funderar på o ta vardagsrummet idag. Skitnice o ta ett rum i taget. Ska ju låna Saras o Johns svarta matta. Skitbra för den här vita spyr jag på.

Plus skola idag. Heldag. Me dont like.


Kärlek <3

Av Louise - 23 september 2008 01:16

Seriöst, denna katt ska alltid ligga på boobsen o slicka på mig. O jag gillar inte det. Det sticks och är oskönt. O jag försöker ta bort henne, men hon hoppar ju dit direkt. Seriöst?


Idag va jag i Sörping o hälsade på min lilla sjukling. Hon o mormor ska vara sjuka tillsammans imorn så jag kan gå till skolan. Hade ju gärna vart hemma. Men det är ganska nyttigt imorn tror jag. Är ju om antologin nu. Denna antologi som jag såg fram emot så mycket, men inte riktigt lika mycket längre. Jag ville ju skriva om ensamstående mammor. Men det fick jag inte, det ligger för nära mig. Så det blev att skriva om värstingar i skolan. Tänkte det kan vara bra för C-uppsatsen vill jag skriva om LVU o sånt. Eftersom att det är ditåt jag vill jobba senare. Antingen det eller ensamstående mammor =)

 Måste ringa Ramunder med. Denna vecka helst.
Plus att Lina o jag måste skriva det där utkastet. Men det rer sig.


Efter Sörping blev det filmmys med Jossan o syster. Det var nice.
Somnade ju tyvärr så jag missa slutet på filmen. Men får la ta igen det imorn.


O nu ska jag faktiskt sova. Men såg att jag har nått en liten topp av läsare idag. Yihaa. Vore ju kul o veta vilka som läser bloggen förutom de som jag vet, om ni förstår. Så skicka en liten kommentar.. GÖRT!


Godnatt.
Kärlek <3

Av Louise - 22 september 2008 16:16

Mina pengar har inte kommit tillbaka. Det stör mig.
Skopunkten drog ju dubbelt o när jag ringde banken så sa dom att de går tillbaka inom en vecka, annars ska  jag dit o säga åtdom att jag måse få mina pengar.
Nu har det gått en vecka o jag har inte fått tillbaka pengarna. Skitirriterande!


Har storstädat massa nu. Har hållt på i över två timmar o känns helt stört att jag bara hunnit med sovrummet och garderoben =)


Men garderoben är jättefin nu =)
Ska ju måla o fixa där tänkte jag. Ska till IKEA o köpa skohyllor o sätta upp i väggen. Mina skor får liksom inte plats. Har en del.

Men men =)


Pratade med Erik idag också. Han är min favvo =)
Man skulle hitta en sån kille o inte bara alla dessa puckon som man faller för.
Vi bestämde lite mys på tors eller fredag. Mys innebär NHL, promenad och lunch. Det är nice!

Snart är det ju Björn Gustafsson med. Yihaa!


Nae, om jag skulle fixa iordning mig lite o åka till Sörping. Försöker få tag på Geften för o se om jag fick låna hans bil. Men han svarar inte. Stackars mig =) Men det får jag nog, han brukar inte vara den som är den.


Kärlek <3

Av Louise - 22 september 2008 14:34

Skulle precs ut i köket, av någon anledning öppnade jag kylen o där, längst ner ser jag tvålen som jag sökte när jag precia hade handlat. Men trodde att den var glömd i affären.
Haha, lilla Fisen måste alltså ha hjälpt mig med varorna o där nere hamnade tvålen. Söta unge!!!!


Nu ska jag börja städa här. Det är inte nice.
Köket blev ju städat igår, idag måste jag kirra resten.
Tänkte till o med va så duktig o rensa garderoben och dammsuga o moppa bakom mina soffor. Tror ni jag håller det?

Beror la på hur lång tid allt tar.


Min bästaste lilla Fis är suuk, stackars liten. Så hon stannar i Sörping till imorn för mamma är med sjuk. Så jag kan gå på heldagen i skolan imorn. Det är nice. Så ikväll ska jag nog låna Geftens bil o åka ut o mysa med Fisungen lite. Mmm, min tjej =)


Kärlek <3

Av Louise - 22 september 2008 01:51

Kanske att jag är väldans trött nu för jag har skrivit två långa inlägg och båda har skitit sig.
Och kanske att jag är ännu mer trött nu för att klockan börjar närma sig två och jag ska skriva om allt igen.
Men kanske att jag har lite sovmorgon imorn.
Och kanske att jag verkligen får sova ut då. För en gångs skull.


Kanske att helgen varit en av de bästa på länge.
Vi har haft mys. Massa kuligheter som hänt.


I fredags var det middag hos bror. Redan nämnt men inte glömt.
Skitgod mat o trevligt med monopol o två små busiga ungar.

I lördags var det gårdsfest och busfabrik. Det var nice.
Har skrivit i båda inläggen om att jag tycker det är dyrt där så det måste jag la få med. 100:- är inte mycket för tre timmar där inne. MEN, om barnet är 1,5 år och inte ens utnyttjar hälften av alla tunnlar o grejer där så äre för mycket pengar. Jag röstar för halva priset för barn under 3 år. Kanske till o med 4 =)

Olivia älskade trampolinerna. Hoppade massor. Lekte med bollar och cyklade. Det var vad vi gjorde.


Sen åkte Fis till mormor för det var gårdsfest på gården. Det var trevligt. Grill, lek o skitsnack. Jättetrevligt initiativ. Man skulle kunna tro att det var Saras ide men nae, den här gången går äran till Julia 12 år =)

PartyPeter, PilskaPia o RoligaRoger var några av de inbjudna =)


Drog vidare mot avskedsfest för min Empalainen. Det var inte så jättekul. Kanske för att jag inte kände någon, och kanske för att alla var på väg o dra. Men kanske att det var tokbra att jag iaf fick min chans o säga byebye till Empalainen.

Hamnade iaf på Palace med Lena som nog kände sig förföljd under hela kvällen. Där var det däremot skitkul. Dansade schlager hela kvällen. O för att återigen citera Tessa: vi dansade så att fötterna blör!
(Det förra citatet försvann ju, eftersom att min dator blir idiot ibland =))


Imorse var det uppohoppa klockan sju då Fisen kom o ringde på dörren. Hmm, jag var seg. Men kanske för att jag bara var trött, o inte bakis =) För kasnke att jag bara drack två öl igår. O kanske att det var tokbra för annars hade jag vart schleten imorse.

Vi satte på Teletubbies o möspös i soffan. Hon älskar att gosa med täcke o kudde =) Min prinsessa!

Somnade om vid 08,30 o sov till halv tolv. OJ!
Kanske att jag var trött. Och kanske att även hon var trött.
Men när vi vaknade gick vi ut på gården o gjorde Sara, Pia o Julia sällskap. Sen kom Jossan o efter en stund kom även PartyPeter ut. Det sopades o fixades så att det var rent o fint. Sen satte vi oss i gräset o åt glass o snacka skit. Det är mys.
Jag har väldigt bra grannar. Många av dem iaf =)


Sen gick vi mot mammas jobb för o lämna Fisen o sen möta pappa o åka på matchen =) Mmm, me like!
Äntligen, äntligen, äntligen så är det dags igen. Äntligen är säsongen igång. O kanske att det är tokkul, o kanske att det är tokbra. Men kanske att det gör mig tokglad o jag blir lycklig. O kanske att det är ännu bättre =)

Vinst idag, tråkig match men ändå. Vinst är vinst.


Åkte mot mormor o morfar o hälsade på mamma o Fisen. Mmm, min lilla tjej!
Hon är den sötaste på planeten. Det vet jag!

Hon skulle följa med mormor hem idag med. Få mysa lite o få lite långledigt från dagis. O det är nog skönt för henne.
Imorn äre plugg som gäller för mig. ska ta mig en fråga på hemtentan. Men vet ni vad. Kanske att jag ska ta mig sovmorgon först. Om jag kan. Jag brukar alltid vakna tidigt när jag sett fram emot o få sobava. Men idag känner jag att jag verkligen behöver få sova ut imorn. Eller nått =)

Nu på kvällen har vi suttit ute. Sara,  jag o Jossan o så kom Geften med. Drack varm oboy och åt kakor. Det är nice. Kanske att hösten är en ganska bra årstid den med. Det är bara vintern jag inte riktigt blivit vän med än =)
Städat har jag med hunnit, iaf köket. Möblerat om med. Haha, eller ja, vänt på bordet. Men kom på att det inte är så bra att det står så, för nu kommer kissekatten upp i fönstret. O det är inte omtyckt =)


Kanske att jag ska fortsätta städa lite imorn. Måste röja garderoben och mitt sovrum för det ser crap ut. O kanske att det verkligen inte funkar o städa med Fisen. Kanske att jag får alldeles för mycket hjälp med o stöka till det ajg städar undan. Men det kan vara mysigt ibland det också =)
Jag får aldrig diska, inte laga mat. Då står hon o drar i mina byxor o säger mamma mamma mamma. Med sin alldeles fantastiskt gulliga röst, men det kan vara skönt o få undan lite ibland =)

Eller när jag dammsuger och hon stänger av dammsugarn lika fort som jag startat den. Haha, man får bestämma sin punkt man ska dammsuuga på o sen köra jävla fort innan hon stänger av. Sen byta punkt så att man hinner den med innan hon stänger av. Haha, men det blir lite roligare =)


Nu sitter jag o lyssnar på Lifehouse. Mitt nya band. Me like. Dom är riktigt bra. O även om Bella analyserade det där o kom fram till att jag bara gillar dom för att Matte spelade det för mig så är det verkligen inte så. Jag gillar dom verkligen jättemycket för att det är typisk jagmusik. Massa fina ballader. O jag älskar dom verkligen. Verkligen massa!

Men iaf så lyssnar jag på Lifehouse o tänker. O funderar. O mår bra.
Jag tycker om att må bra.


Nu ska jag faktiskt sova. Hatar o sova själv. Men jag vet att Fisen gillar att vara hos mormor, o mormor o morfar gillar att ha Fisen där. Och jag sover lite lite bättre när jag väl sover när jag har min säng för mig själv. Men det är ju så mys o få dela =)
Men hon kommer ju imorn o så får jag tillbaka min lilla rumskamrat =)


God natt mina vänner.
Sov så gott så hörs vi.

Kärlek <3

Av Louise - 20 september 2008 02:03

Shit pommfritt asså!
Kom nyss hem efter en kväll hos bror, Cammen o Oliver. Är sjukt trött.

Vi fick apagod middag, potatisgratäng o roulader med gorgonzola. O efterrätt med glass, grädde, maränger o chokladsås. O just det, bananer med. Det var ju lite nyttigt iaf.


Sen spela vi monopol som ALDRIG tog slut, haha, vi gav upp för vi hade två vakna bebisar kl 00,30. Inte alls bra, men va fasen. Så kan det gå när det är fest =)
Kom hem o satte oss o snackade lite på gården Sara o jag. Då ramlade grannen ut också. Hunden kunde visst inte sova så han snacka lite skit med oss. Skittrevlig kille. Göteborgare, men upptagen. Illa!


kom in hemma o möttes av en sovande Jimmy i soffan. Haha, stackarn. Frågan är om han ska väckas eller om han får sova vidare. Hmmm.

Nae, jag är skittrött. Imorn äre busfabriken. Hur fan jag nu ska komma upp.
O har inte PartyPeter kirrat vin till Sara så måste jga till systemet. För jag tänkte kalasa lite imorn. Men tihi tihi, Geften har ju vin i min kyl, o allt som står i min kyl är mitt, eller hur =)


Känns konstigt att mer än två år senare så handskas man med samma känslor som då. Det kan vara jobbigt att prata om men samtidigt skönt.
Allt som hände, allt du gjorde, allt jag kände. Det kommer upp till ytan o det är jobbigt o prata om, men samtidigt så är det skönt att folk slipper undra.


Nu är Nt utanför. Haha, varje gäng dom är här så tänker jag på en ganska rolig grej som hände. Haha. Men men. Det är min hemliga grej :)


O Carro, grattis =)


Kärlek <3

Av Louise - 19 september 2008 15:20

Idag lämnade jag in mitt arbete. Jävla bra jobbat Lojzan. Satte mig på bibban vid nio imorse. Märkte att de böcker jag behövde var utlånade så jag fick inte med den litteraturen, så jag lämnade in det utan den. Kommer säkert få ett U på grund av det. Men då äre bara o komplettera med en eller två böcker till. Vad gör man när man är i sista sekund som jag?


Sen blev det lunch med Natta på stan. Gick en sväng. Köpte en klänning till imorn. Ja ni vet en sån leggingsklänning. O så köpte jag nya örhängen med. Har ju typ bara mina ringar, kan ju va kul med några andra också. O sen gick vi o mötte Robin o de gick hem o jag gick hem. Ja ni vet.


Gaah, kanske har Natta rätt. Kanske blir man bara besviken. O kanske ska man lägga ner innan man är alldeles för inne i allt.
O kanske ska jag lyssna på Tommy som säger åt mig att inte vara så jävla seriös jämt o bara ha lite kul =)

O den där jäkla Matte som sagt varje dag nu att han ska komma. Han kommer ju inte. O det är surt som fan. Men men. Kanske som han sa. Jag hoppas han vill hälsa på mig innan han drar hem igen för sen är han där till slutet av Okt. O det är trist.


O nu ska jag hämta Fisen o sen ska vi gå en runda till på stan med lillasyster. Annars blir hon arg, o man vill inte ha en arg lillasyster. Hon kan bli riktigt arg!

Idag tror jag Jimmy beger sig hem till Båstad, men bara för helgen. Eller kanske att han åker imorn. Vem vet.

Imorn äre iaf gårdsfest och avskedsfest hos Empalainen. Det ska bli nice nice.
Men innan det blire busfabriken med Fisen o Kevin =)


Nu ska jag gå på toa o sen hämta min bästaste. Min älskade.


Kärlek <3

Av Louise - 18 september 2008 22:17

Sitter här med Hells Kitchen. Mmm, me like Gordon Ramsey.

Jag har lite småtråkigt.
Jimmy är ute o käkar o så, han skulle nog inte komma hem ikväll.

Fisen nanar udde, o snart ska jag med. Nice nice.

Imorn äre skola hela förmiddagen. Sen tror jag Matte skulle komma förbi, men det har han ju sagt ett par dar nu. haha.


Nae, god natt.

 På lördag vankas det gårdsfest, det kan bli nice.

God natt igen.

Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards