Alla inlägg under september 2008

Av Louise - 18 september 2008 15:07

Damn, Lojzan somnade efter lunchen. Kanske att jag behövde sova eftersom att jag deckade. Men detta innebär att jag har massor att göra i morgonbitti. Men jag är faktiskt inte orolig. Tror jag kommer hinna lämna in det till 12. Eller jag är seriöst helt hundra. Problemet är bara att jag kommer sitta i skolan. Men det löser sig nog med dator =)

Sitter o tittar på Cityakuten o det är en som ska föda.
Gaaaah!

Det där läget innan man får börja krysta men man måste, o dom säger "Andas lugnt, andas fint. Det här går bra. Vad duktig du är."

Det läget är pain, haha, jag tror jag gjorde alla fel i världen o inte fan andades jag riktigt. Men det gick ju iaf.
Men oj vad svårt det är att låta bli att krysta, o bara andas som en idiot.

 O sen när man är klar o får upp den lilla på magen, då är det moderkakans tur.
Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte den alls. Förutom när barnmorskan frågar mig om jag vill titta på den för "den är ju sååå fin".
Nej tack svarade jag, o helt ärligt så förstod jag inte va jag skulle titta på den för. Alla som känner mig vet att jag är skitkänslig mot sånt där som har med kroppen o göra. Visst jag kan se blod. Men ärr, stora sår, ja allt sånt är hemskt. Men så klart ville hon visa den iaf o höll upp den.
Och okej, jag förstod va hon mena med att den var fin. O jag ångrar mig ju inte nu att jag såg den vilket jag kanske gjort om jag inte sett den.


Jag har fortfarande ångest över BB-tiden. Jag tror ingen förstår hur hemskt det var där. Fatta alla som bestämmer över dig. Alla som vet vad som är bäst för ditt barn, alla som vet vad som är bäst för dig.
Till exempel när jag precis fått o inte ville gå o äta lunchen, för jag var inte hungrig. o hon tvingade iväg mig, för äta det ska man ju göra. Fan jag hade absolut ingen matlust där. Folk kom med massa goda grejer, min syster köpte en massa godis, haha, bella fick det mesta o Daniel fick chipsen. Morfar hade med sig en jättefin räkmacka som jag inte kunde äta, hade jordens sämsta samvete o sa att den var jättegod. Men mackan bara låg kvar där o stirra på mig.

Samtidigt så är man ju världens lyckligaste när man är där, världens finaste lilla människa har ju äntligen kommit. O kanske jag hade sett bättre på BB-tiden om jag inte vart ensam där. Om han hade kommit o vart där med mig så jag kunde få sova ett par minuter. Det var pain. Jag sov ingenting från lördag morgon eftersom att värkarna kom lördagkväll, o dom gjorde sjukt ont, då kunde jag inte sova. Sen måndag o tisdagsnatten skrek hon o skrek, skrek o skrek. Så då sov jag inte heller. Så från lördagmorgon till tisdagsmorgon sov jag max ett par min då jag slumrade till med Olivia på mig.

Annars satt jag bara i den där jävla fåtöljen o kollade på klockan. Väntade på att den skulle bli 7 så att ronden kom o man fick gå o äta vartefter.


Fan asså. Man skulle ha besökstid på BB, speciellt om man är ensam. Fatta vad det hade hjälpt mig. Sjukt mycket. Att någon fick komma in en timme på mitt rum så jag kunde sova. Det hade hjälpt massor. Dumma jävla BB, sitta i en korridor med folk som vill se bebisen. Det är dumt.


Som ni märker har jag inte mycket för BB asså. haha.

Fan det skulle kunna vara nått för min C-uppsats. Ensamstående mödrar på BB... kan va svårt o göra observationer bara. Då måste man ju veta att det kommit in en sån =)


NAe, nu ska jag sluta BB-yra o ge mig till dagis för o hämta mmin lilla alldeles bästaste prinsessa  =)


Kärlek <3

Av Louise - 18 september 2008 12:45

Moha, skola idag. Examination idag.
Gick bra, fan jag hatar det där med o redovisa inför andra. Prata kan jag göra, men o redovisa. Det är fan hemskt. Men med den här klassen är det inte så hemskt vissa gånger.

Jimi kommer tokbakis, ja eller kanske till o med fortfarande full =)

Haha, det va så jäkla kul o se han...
Annelis kommentar när vi skulle börja examinationen var: Är det dags o bli seriösa, eller ska vi lägga ner direkt?

Haha, klockrent!


Nu har jag tagit lite lunch o ska se våra bästa år. Sen bär det av till skolan igen o plugga massa. Det individuella ska vara klart kl 12 imorn. Men det lär jag la kunna kirra :D


Kärlek <3

Av Louise - 17 september 2008 23:17

Hade ingen vettig rubrik så det blev tadaaa!!!!

Iaf så är ni alla värdelösa bloggare, jag väntar o väntar men ingen bloggar, eller så är bara min bloggkoll så jävla seg vilket den brukar vara ibland. Det är fan surt.


Inget bra på tv, inget kul vid datorn. Kanske dags o sova då eller?


Läste i min bästaste Empas blogg att en blogg utan bilder är tråkig. Förlåt, men alla mina bilder läggs upp på bilddagboken.se där vi heter Lojziofisen. Men det har vart dåligt med fototagande så nu äre tomt på bilder.

Min bästaste Empa ska snart bli spanjorska på låtsas. O det kommer bli sjukt tråkigt. Även om vi inte ses så mycket nu för tiden så finns iaf chansen o stöta på henne på stan eller så. Men nixpix, inte nu längre när hon drar till Gran Canaria för o prova på bartenderyrket :D Hon kommer vara sjukt het =)


Imorn äre examination i skolan, nice nice. Måste förbereda mig massa men kirrar det imorn. Har ju en timme efter Fisen lämnats på dagis!


På fredag skrapar Nisse i rutan. GLÖM EJ ATT TITTA!


Kärlek <3

Av Louise - 17 september 2008 15:32

Mina kläder har kommit, o allt var perfa. Mest kär blev jag i mina jeans. Skitsnygga, lite långa kanske men det går ju o fixxa.


Kärlek <3

Av Louise - 17 september 2008 11:56

Sådär ja. Måste få ordning här. Mår fan dåligt så som det ser ut just nu.

Fisens grejer ligger överallt, kläder ligger överallt. Reklam o papper ligger överallt. Gaaah!

Disken måste jag få undan, det är inte så mycket, men alla glas går åt av ngn konstig anledning. Måste till Ikea o handla nya glas o sånt. Har liksom inte många :D
Colaglas från jobbet. Yihaaa!

Hungrig är jag med. Tänkte få klart städningen så kan man käka något sen.


Imorn äre skola all day long. Måste kirra mitt individuella med. Men jag evt precis vad jag ska skriva om så det går nog fort.


Kärlek <3

Av Louise - 17 september 2008 07:17

Fan va bra vi är, vi vaknade innan klockan ringde. hela 9 min =)
Ja inte jag då, utan Fisen, men hon väckte ju mig så jag var ju också vaken.

Fan första gången på länge som vi inte försover oss. Kan nog bero på att vi slapp brottas till klockan 00.

Eller så kan det bero på att jag var ensam igår o gick o la mig ganska skapligt.
Jimmys motto här är ju "inte innan klockan 12"

Tror det kanske blivit "inte innan klockan 2" ibland.


Idag ska jag bara lämna Fis på dagis o sen ska jag till skolan. Måste kirra mitt individuella, o sen ska jag hämta Fisen igen =)
Imorn är det Forum. Hoppas det går bra =)


Kärlek <3

Av Louise - 16 september 2008 23:30

Upptäckte Lifehouse igår. Matte spelade det för mig.
O jag blev kär. Älskar de =)
Sjukt bra. Lyssna på Lifehouse- Everything.
YEEEES, High five!


Inatt är Fisen o jag ensamma, Jimmy skulle sova hos Emmy för imorn ska han vara på SR istället för East FM. Nice nice för honom. Kul o prova på nått annat med. Han har redan vart här en månad. Sjukt vad tiden går fort.

bara tre veckor kvar nu eller nått. Sen drar han igen o jag är ensammen här igen. Sjukt tråkigt.

Skönt att bara ha någon att prata lite med på kvällen, eller bara veta att han ligger här breve liksom.

Jag har alltid hatat att vara ensam, men sen vande jag mig. Men jag tycker fortfarande om att ha folk nära mig, och just nu är det jobbigt igen att vara ensam. Tomt iaf =)


Fisen somnade nog helt okej idag. Väntade med att lägga henne tills efter Idol, hon hade aldrig somnat annars. O jag har inte ork o ligga i tre timmar o vi ska vara osams. Jag vill inte. Jag pallar inte. Tycker inte om när hon blir arg o ledsen o jag inte har tålamodet. Men idag gick det bra.


Nu är det snart två veckor sen hennes pappa var här. Jag tror han borde veta det med. Så han vet att det är min lediga helg i helgen, varför hör han inte av sig o frågar om han ska komma? Ska jag behöva skicka o tjata igen? Tänk om han för någon gång kunde ta upp det själv.
Sist sa jag att jag ville att vi har en rutin, ses en dag i veckan liksom. O det verkade som att han ville det själv. Men så hör han inte av sig iaf.

Gaaaaah!


You're all I want, You're all I need, You're everything. 


Nu ska jag sova.

Kärlek <3

Av Louise - 16 september 2008 17:51

Haha. Helt plötsligt blev jag medbjuden på Angerfist när dom kommer på Otten. Ojojoj =) Vad ska jag göra där? Haha.

Jag frågade honom om han vet vad jag lyssnar på för musik, o det vet han. Haha, men iaf. Sånt där är inte min grej. Håkan, LAsse, Schlager, Musikal. you name it. Men sånt där skit :D Haha!


Glömde säga häromdagen när Fisen kom hem från mormor o morfar o vi bara låg o pratade innan hon somna. Alltså vi hade nog världens coolaste konversation, jag förstod inte mycket av vad hon sa. Men det var ändå asgrymt.


Fan hon vill verkligen inte sova om kvällarna. Det tar knäcken på mig. Gaah.
Nu skulle jag behöva avbyte, jag orkar inte ligga minst 3 timmar varjekväll o få henne o sova. Tänk om man va två just nu, det skulle va skönt =)


Idag tog dom kort på dagis. Guu va kul när vi får det.

O snart är det dags för föräldramöte igen :D
Vuxenpoäng =)


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards