Alla inlägg den 18 september 2008

Av Louise - 18 september 2008 22:17

Sitter här med Hells Kitchen. Mmm, me like Gordon Ramsey.

Jag har lite småtråkigt.
Jimmy är ute o käkar o så, han skulle nog inte komma hem ikväll.

Fisen nanar udde, o snart ska jag med. Nice nice.

Imorn äre skola hela förmiddagen. Sen tror jag Matte skulle komma förbi, men det har han ju sagt ett par dar nu. haha.


Nae, god natt.

 På lördag vankas det gårdsfest, det kan bli nice.

God natt igen.

Kärlek <3

Av Louise - 18 september 2008 15:07

Damn, Lojzan somnade efter lunchen. Kanske att jag behövde sova eftersom att jag deckade. Men detta innebär att jag har massor att göra i morgonbitti. Men jag är faktiskt inte orolig. Tror jag kommer hinna lämna in det till 12. Eller jag är seriöst helt hundra. Problemet är bara att jag kommer sitta i skolan. Men det löser sig nog med dator =)

Sitter o tittar på Cityakuten o det är en som ska föda.
Gaaaah!

Det där läget innan man får börja krysta men man måste, o dom säger "Andas lugnt, andas fint. Det här går bra. Vad duktig du är."

Det läget är pain, haha, jag tror jag gjorde alla fel i världen o inte fan andades jag riktigt. Men det gick ju iaf.
Men oj vad svårt det är att låta bli att krysta, o bara andas som en idiot.

 O sen när man är klar o får upp den lilla på magen, då är det moderkakans tur.
Ska jag vara helt ärlig så minns jag inte den alls. Förutom när barnmorskan frågar mig om jag vill titta på den för "den är ju sååå fin".
Nej tack svarade jag, o helt ärligt så förstod jag inte va jag skulle titta på den för. Alla som känner mig vet att jag är skitkänslig mot sånt där som har med kroppen o göra. Visst jag kan se blod. Men ärr, stora sår, ja allt sånt är hemskt. Men så klart ville hon visa den iaf o höll upp den.
Och okej, jag förstod va hon mena med att den var fin. O jag ångrar mig ju inte nu att jag såg den vilket jag kanske gjort om jag inte sett den.


Jag har fortfarande ångest över BB-tiden. Jag tror ingen förstår hur hemskt det var där. Fatta alla som bestämmer över dig. Alla som vet vad som är bäst för ditt barn, alla som vet vad som är bäst för dig.
Till exempel när jag precis fått o inte ville gå o äta lunchen, för jag var inte hungrig. o hon tvingade iväg mig, för äta det ska man ju göra. Fan jag hade absolut ingen matlust där. Folk kom med massa goda grejer, min syster köpte en massa godis, haha, bella fick det mesta o Daniel fick chipsen. Morfar hade med sig en jättefin räkmacka som jag inte kunde äta, hade jordens sämsta samvete o sa att den var jättegod. Men mackan bara låg kvar där o stirra på mig.

Samtidigt så är man ju världens lyckligaste när man är där, världens finaste lilla människa har ju äntligen kommit. O kanske jag hade sett bättre på BB-tiden om jag inte vart ensam där. Om han hade kommit o vart där med mig så jag kunde få sova ett par minuter. Det var pain. Jag sov ingenting från lördag morgon eftersom att värkarna kom lördagkväll, o dom gjorde sjukt ont, då kunde jag inte sova. Sen måndag o tisdagsnatten skrek hon o skrek, skrek o skrek. Så då sov jag inte heller. Så från lördagmorgon till tisdagsmorgon sov jag max ett par min då jag slumrade till med Olivia på mig.

Annars satt jag bara i den där jävla fåtöljen o kollade på klockan. Väntade på att den skulle bli 7 så att ronden kom o man fick gå o äta vartefter.


Fan asså. Man skulle ha besökstid på BB, speciellt om man är ensam. Fatta vad det hade hjälpt mig. Sjukt mycket. Att någon fick komma in en timme på mitt rum så jag kunde sova. Det hade hjälpt massor. Dumma jävla BB, sitta i en korridor med folk som vill se bebisen. Det är dumt.


Som ni märker har jag inte mycket för BB asså. haha.

Fan det skulle kunna vara nått för min C-uppsats. Ensamstående mödrar på BB... kan va svårt o göra observationer bara. Då måste man ju veta att det kommit in en sån =)


NAe, nu ska jag sluta BB-yra o ge mig till dagis för o hämta mmin lilla alldeles bästaste prinsessa  =)


Kärlek <3

Av Louise - 18 september 2008 12:45

Moha, skola idag. Examination idag.
Gick bra, fan jag hatar det där med o redovisa inför andra. Prata kan jag göra, men o redovisa. Det är fan hemskt. Men med den här klassen är det inte så hemskt vissa gånger.

Jimi kommer tokbakis, ja eller kanske till o med fortfarande full =)

Haha, det va så jäkla kul o se han...
Annelis kommentar när vi skulle börja examinationen var: Är det dags o bli seriösa, eller ska vi lägga ner direkt?

Haha, klockrent!


Nu har jag tagit lite lunch o ska se våra bästa år. Sen bär det av till skolan igen o plugga massa. Det individuella ska vara klart kl 12 imorn. Men det lär jag la kunna kirra :D


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13 14
15
16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards