Alla inlägg under augusti 2008

Av Louise - 11 augusti 2008 00:11

Födelsedag idag då, Syster fyllde år så det blev smörgåstårta o kakor o grejer, mätt som jag vet inte vad gick man därifrån. Att umgås i en trea hela familjen suger musten ur en. Visst är vi en knasig familj som man kan bli tokig på. Men jag tror tamejfasen att jag har bästa familjen i världen. Egentligen =)


Igår såg jag på en film, tokbra!
Definetley maybe, hette den.

Guu va jag grät.
Handlade om en tioårig flicka vars föräldrar skulle skilja sig, så hon bad pappan berätta om sitt kärleksliv, alla hans tidigare tjejer.

Men iaf så säger han att sagan ska ha ett lyckligt slut.
Men i slutet av filmen så säger den tioåriga flickan.
"Men pappa, det blev ju inget lyckligt slut. Ni ska ju skilja er!"

O han svarar:
"Men du är ju vårt lyckliga slut."

O båda grät, o jag grät.

I min kärlekshistoria blev det helt klart ett lyckligt slut. Verkligen.
För det tog ju slut i samma veva som jag blev med barn. Ganska så exakt.
O även om vårt förhållande inte slutade på ett bra sätt, så fick vi ju ändå det bästa ur förhållandet. Jag fick min prinsessa som jag verkligen lever för. Jag vet inte vad jag skulle göra annars.

Igår va jag o titta på min bebis, glömde kameran så klart, men hon är jättefin. Jag funderar på o döpa henne till Leija, men Erik gick inte med på det så han ska komma på nått coolt namn =) Haha.
Hade det vart en killkatt hade han fått heta Galactus, men nu blev det ju en flicka =)


Nu ska jag sova. Jobb o dagis imorn.
Kärlek <3

Av Louise - 10 augusti 2008 00:38

Skulle precis lägga mig nu men hamnade i en blogg där det var en länk till bild o namn på den där idiot-tyskan som man misstänker ha mördat Max o Saga.


O jag blev bara så sjukt jävla arg när jag såg bilden. Va fan skulle jag klicka på länken för.
Där står hon den idioten o skrattar på en bild från rättegången. När det egentligen inte borde vara en rättegång över huvud taget och Max o Saga borde vara i lekparken o skratta.

Fan va arg jag blev, hela jag är arg.
Idiot!

Av Louise - 9 augusti 2008 22:20

Angående taxichaufförer då.
Hmm, varför ska dessa människor vara så jäkla ilska. Som igår när Sandra o jag skulle åka taxi från Rondellen till Palace, vi ringde en taxi, gick ner ett par minuter senare o gick till taxin som stod där o väntade på oss.
Men när vi gick fram emot taxin tände den lamporna o började rulla framåt, nice, när vi ska gå fram o ta tag i dörren så kör den iväg. Sakta men säkert. Varför stå där o vänta o sen när vi väl kommer så åker den? O det kanske handla om max fem min.
Idioter.


I Kalmar var dom snälla iaf. Där väntade dom till man hade gått in genom dörren o var i säkerhet. O var man inte på avtalad plats så ringde dom för o kolla så det inte hade hänt nått.
Det är service =)


Kärlek <3

Av Louise - 9 augusti 2008 12:59

Vao köpte lite lunch o nu mår jag illa. Det va fan lugnt igår, ja eller relativt, så jag borde inte vara bakis. Kanske hade jag behövt sova mer.


Ska dammsuga nu så det är fint när min bästaste lilla Fisunge kommer hem. Sen ska jag klä på mig o fixa mig, behöver fräscha upp ma lite.


Ååååh, vad jag vill va pigg.

Köpte en trisslott idag, med tanke på Nisse som ska få skrapa i tv.
Jag vann, 50 spänn på ena o 25 på den andra, men Sara skrapa ju den o då fick hon vinsten med. Men jag fick iaf tillbaka pengarna så det blir nog två nya nu =)


Haha, aldrig att jag kommer vinna pengar. Fan jag vill verkligen. Fatta bara typ 50 000 skulle ju va nice, som är det minsta Nisse kommer vinna. Då skulle jag köpa en bil o sen åka med Fisen på en resa, typ Gran Canaria eller Mallis så vi får njuta lite =)
Plus att jag skulle göra tatueringen som jag är så jävla sugen på med. Men men. Det får la sparas istället =)


Kärlek <3

Av Louise - 9 augusti 2008 10:18

Fan va kul jag hade igår.
Började med förfest hos PorrKrook, eller förfest vet ajg inte, tanken var nog att vi skulle vara kvar där, men jag var sjukt sugen på o dra ut efetrsom att jag inte vart ute sen.... April, Maj???
Så Sandra o jag bestämde oss för Palace, försökte få med Jossan o hennes Toyboy men dom banga o gick till Wasa, tror jag =)


Trevlig förfest, var kul att AK var där eftersom att vi aldrig ses längre. O Johannes, bästa Johannes, guu va jag saknar honom på Donken, han är lite yr men va fan. Han är ju Johannes :D :D :D
Han prata om o komma o jobba nån gång hos oss igen, men det måste fan bli när jag jobbar såna fall :)

Ja det var ju jättekul att alla var där. Det var faktiskt en himla trevlig o skitkul förfest.


Sen drog iaf jag o Sandra till Palace, skittråkigt att inte flera följde med. Men som Sandra sa, vi hade nog roligare själva igår :P

Haha. Träffade två killar som jobbade o byggde på massa tv-program, just nu var dom i Kolmården o jobbade med Wild kids, haha, Sandra trodde inte på dom så hon fick ett visitkort :D

Haha... Dom va skittrevliga iaf o bjöd på shots o grejer =)
Igår märkte jag (Vilket jag iof märker vaaaarje gång jag är ute) att jag är en sån där jobbig mamma som ska visa hundra bilder på mobilen på min bebis. O säga att hon är världens bästaste o babbla på. Haha... ALLTID!
Men hon är ju mitt allt också så det är klart =)
Haha. Sån är jag iaf.


Glömde min kamera hos Krooken med, vilket suger för jag tänkte ladda upp mina bilder i bdb. Haha =) Roligaste är Krooken med alla sina väskor :D

Är faktiskt skitkul nu att Krooken kom tillbaka med lite mera glädje o så. Vi gled ifrån varandra lite men nu äre fan skitkul o umgås med henne igen =) Me like :D


Erik den lilla skiten drog till Cypern, haha. Jag skrev igår o hoppades att han kom, o han svarar: Kan bli liiiite taight är på Cypern o kommer hem imorn. Haha rolig han ska vara den killen då.


Nae ni, nu ska jag kirra städningen lite här, sen ska jag med syster till smidetian o köpa plasttallrikar. Sen kommer den bästaste o sötaste lilla tjejen hem. Sen ska jag nog ner på stan en snabbis o sen kolla på kissekatten :D

Igår hade det vart inbrott på Fisens dagis, o det är fan hemskt. Om det är så jäkla lätt för dom o ta sig in. Tänk om dom hade tagit nån som gisslan om dom blev påkomna. Min lilla tjej, eller någon annan av de söta små barnen. Jag vet det är kanske det hemskaste men va fan. Det hade kunnat hända...
Nae, dom måste nog börja låsa dörrarna som dom gjorde i Marielund.


Kärlek <3

Av Louise - 8 augusti 2008 20:55

Hola amigos.


Måste ju bara börja med att gratulera Nisse som skrapade fram tre tv-apparater idag på en triss vilket innebär minst 50000 o skrap i TV. Fan va jag med skulle vilja skrapa fram det. Fatta o kunna vinna lite pengar, köpa en bil o ta med Fisen på en resa, 50 000 skulle gott o väl räcka :D

 Haha, vi har redan planerat att hon ska bjuda jobbet på personalfest på Liseberg :D Haha!


Annars händer inte mycket, Fisen är hos mormor o morfar o jag ska ut med mina vännor, tänkte passa på när hon ändå är borta över natten, va ute sist i Maj så det ska bli kul.


Just nu sitter jag med färg i håret, det ska bli chokladbrunt idag igen =)

8 min kvar sen ska jag tvätta ur det.

 Köpte nya ringar till öronen idag, Stora! Hoppas dom ser fina ut på, eller att ajg får i dom i öronen över huvudtaget, blir ju aldrig att man använder örhängen längre.


Hmmm, va ska man mer berätta, tror jag ska kolla på en kissebebis imorn som ska få flytta hem till mig. Me like. Haha, se om Fisen gillar kissebebisen, o om kissebebisen gillar Fisen.


Nu ska jag snart ringa Fisen o se om hon vill säga god natt till sin mamma som toksaknar henne. Ååååh, min älskade lilla prinsessa!


Kärlek <3

Av Louise - 7 augusti 2008 22:07

Men jag bara orkar inte, jag bara hinner inte. O har jag tid så laddar jga upp bilder i bilddagboken o så försvinner bloggen nånstans i periferin.

För jag menar, det är ju i bloggen jag rensar tankar, o i bilddaboken som jag lägger upp vad jag gjort under dagen.


O just nu mår jag så jäkla bra, jobbet rullar på, semestern har vart underbar, Fisen o jag njuter av livet tillsammans o jag kan inte med ord beskriva hur kär jag är i den tjejen. Hon är den bästaste på denna planet =)

 Kan dock känna klumpen i magen av stress redan inför skolan. För det är ju ändå sjukt skönt o jobba o sen lämna jobbet o vara ledig. O nu börjar 10 månader av skola igen. 10 månader av stress o arbeten som ska lämnas in i tid fast man har en sjuk o gnällig fis till exempel.


Tiden går sjukt fort, o det är nästan läskigt. Emilia o Andreas som har vart hemma över sommaren åker snart tillbaka o det känns som att jag kommer tjuta blod. Det känns precis lika illa som sist, fastän jag vet att det kommer gå bra när dom är borta. Men va faaaan! Emilia liksom, min bästa bästa!

Sjukt jobbigt, sjukt tråkigt :(


Snart kommer Jimmy med, haha, jävla tjat blire men va fan... Det ser jag faktiskt fram emot, ska bli kul att slippa vara ensam jämt, sen att han inte kommer vara hemma så mycket kanske det är en annan femma. Men det kan va mys o ha nån o prata med när Fisen sover på kvällen o jag sitter här som vanligt :D


Nu ska jag se klart Hells kitchen o sen ska jag faktiskt sova.

 All my love.

Kärlek <3

Av Louise - 7 augusti 2008 10:14

Gud vad stor min bebis blivit, shit asså =)

Nu har hon till o med börjat säga till när hon bajsat o behöver ny blöja.

Det är coolt =)


Min stora tjej, mamma älskar dig mest av allt i hela världen =)


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards