Alla inlägg under augusti 2008

Av Louise - 19 augusti 2008 11:27

Försöker ta lite break i mitt läsande, borde läsa massa mer, massa fortare o massa mycket. Men jag orkar liksom inte läsa nonstop hela tiden. Jag slutar ta in saker då. Och det här är verkligen inte världens lättaste bok o läsa. Räknar nästan med att läsa den två gånger innan jag svarar på frågan. Så hemtentan kanske kommer ta lite längre tid än jag räknat med. Måste se hur mycket pengar jag får den här månaden. Borde ju ha en ganska fin lön att hämta ut. Men det är mycket räkningar. O utan CSN kanske det inte riktigt går ihop sig. Men vi hoppas på det.

Måste ringa CSN idag eftersom att dom vill att jag ska betala av mer på mitt lån. Vilket inte kommer funka för mig. Sen måste jag ringa försäkringskassan igen eftersom att dom pengarna fortfarande inte kommit. Men just nu gör det inte så mycket eftersom att det kan vara bra att ha dom tll den här månadens räkningar. Fy fan vilken tur att jag fyller år den här månaden. Det blir iaf 1200 extra klirr i kassan. o det behövs sjuuuukt mycket. Men som sagt, bara jag får iväg räkningarna så ska det iaf gå halvbra :D


Och min rubrik då.
Hehe.

Hade ju tokglömt Mr Norway nu under sommaren. O så igår när jag kom tillbaka så stod han där, SJUKT SNYGG tycker iaf jag. En äkta Lojzankille!
O när han frågar hur sommaren varit o om jag tyckte den gått för fort på hans söta halvnorska så smälter jag ju. Gaaah!

Tänk om man kunde omvända :)


Jag sitter o dricker lite av Jimmys Blue Keld. Hoppas han inte blir ledsen på mig :)
O så har jag fått punka på min cykel med. JÄVLA SKIT!

Tänker bara hämta Fisen o sen hämta bilen. Det gör jag! Det är jag värd, haha!


Kärlek <3

Av Louise - 19 augusti 2008 09:59

Nu har jag lämnat Fisen på dagis, handlat kollegieblock och vindruvor på ICA, o nu sitter jag här o laddar inför min hemtenta.
Ska börja med Giddens bok nu. Gaah, det blir lite kämpigt det här asså. Men den måste in innan Augusti är slut. Det är mitt mål.


Giddens bok är på typ 160 sidor, så den tänkte jag bli klar med ikväll eller absolut senast imorgon.
Sen tänkte jag gå på Gemeinschaft och Gesellschaft, o den ska vara klar fredag. Då har jag kirrat tre frågor. Så kirrar jag restrerande 4 nästa vecka. Eller ja, nästa vecka o lite till kanske. Det här ska gå bra. Jag vet det, jag vill det. Jag måste det!!!


Skolan började igår. Det gick bra. Måste fixa lite grejer bara eftersom att jag är ett specialfall. Iom att jag blev antagen till den 4-åriga utbildningen men nu går med dom som ska gå den treåriga så får jag en individuell studieplan för varje termin. Gaah!
Hade ingen koll på det alls. Men nu ska det la funka.

Idag ska vi delas in i grupper, o eftersom att jag inte har min individuella studieplan klar för den här terminen så får inte jag delas in. Men men, det ska la fixas idag. Ska prata med Karin o lämna in ett papper till henne o så.


Livet som "sambo" rullar på. Haha. Vi har inte setts så mycket egentligen, i helgen jobbade jag massa o nu så jobbar han massa o jag går i skolan. Sen på kvällen sitter vi här med en varsin dator i en varsin soffa.
Men det är trevligt med sällskap iaf.
Igår sprang han o köpte nyponsoppa o såna mandelbiskvier eller vad det heter. Fan av gott det var. Det var mys.
Tror dock att jag smittat den stackarn, får ju nästan dåligt samvete.


Nej nu måste jag börja läsa. Kl 13 ska jag va i skolan... Yihaa!


Kärlek <3

Av Louise - 17 augusti 2008 23:59

Jobbarhelgen är över, jobbarsommaren är över.
Det har gått bra, vart trevligt o svettigt o allt som det ska vara på sommaren =)

Nu är det två veckor till nästa arbetspass o det är fett nice.

Skola imorn... Hmm, vad tycker man om det?
Ska la bli skönt o börja igen men va fasen, en vecka eller två till med sol o semester hade vart sjukt nice.

Men iof regnar det ju bara. När Augusti kom så kom även hösten, vad är det för fel? Det ska ju va fint väder i augusti?

Det är typ fint ända till September, Oktober?
Snälla vädergubbar, skärpning!!!


Kärlek <3

Av Louise - 16 augusti 2008 10:59

Hej o hopp!
Här sitter jag med huvudvärk. Me dont like.
Jobbade eigår, vilket jag egentligen inte borde gjort, men mådde bra på förmiddagen så jag åkte o hälsade på syster som ligger på sjukan med gallsten o sen åkte jag till stan för o gå en snabbis.
Borde ha legat hemma för på stan blev det yrt i huvudet o sen började det typ snurra, mådde verkligen skit o gick hemåt. Väl hemma blev det lite bättre o det var alldeles för sent för o sjukanmäla sig så det var bara o gå dit =(


Det var en okej dag på jobbet, och det gick la sådär.
Ska stänga idagmed o det känns ju lite småsegt.
Mår verkligen inte bra nu heller. Huvudvärken är total o jag sprangupp till syster för o sno en tablett. Får väl lägga mig lite till o se om det går över.
Carlsson är orolig att jag ska vara sjuk idag så han smöra lite igår =)
Han är ju tokbäst :)


Jimmy har ju anlänt nu iaf. Kom i torsdags kväll/natt.
Det är trevligt o ha en inneboende =)
Haha, när vi bar inte hans grejer, det blir en jävla massa grejer för 7 veckor, så hade han med sig fyra plattor kolsyrat vatten Blue Keld, haha. Beroende? Ja lite kanske =)

Så nu är det radioprat som gäller i 7 veckor. Haha, jag kommer bli väldans allmänbildad med allt aom har o radio o göra =)

Skönt iaf o ha någon o komma hem till.
Igår efter stängningen när jag kom hem så satt vi o kolla tv, youtube o gjorde korttricks, haha, snackade massa, o vi kom la i säng vid fem eller nått. Alldeles för sent, men då fick jag ju sova länge =)


Nej nu ska jag ner till mig igen.

Kärlek <3 

Av Louise - 14 augusti 2008 00:03

Fan va dåligt jag mår. Jag har inte mycket energi till nånting o då känner man sig typ som världens sämsta mamma. Skittråkigt.


Sara tog henne en timme imorse o gick en snabbis på stan.
Sen kom dom hem o vi busa lite granna. Käkade lite mat o så.
Sara tog med henne upp en sväng till efter maten, men Fisen längtade hem till mamma så hon kom ner lika fort.
Så jag tänkte försöka vila lite med henne hemma. Det gick inte alls.
Så min tanke blev badet! Där kunde jag ligga o ta det lugnt o hon kunde plaska.
Det var i badet jag märkte att jag hade fått feber, frös som en idiot. Fuck då, jag som trodde jag skulle vara bättre nu, o så kommer febern också!!!


Jag tror jag satt o läste böcker för den lilla damen i en timme, sen gick vi o la oss vid 19tiden. Men det funkade inte, Olivia ville läsa mer o jag kunde knappt läsa. Gaaah!!! Fan jag vill ju orka!
Men iaf så ringde jag sara o bad henne komma ner o läsa lite för Fisen o ta med en tablett till mig. Hade sjukt mycket feberfrossa.
Jag fick iaf sova lite mellan typ 20 o 22, o det var nice. Mådde lite bättre när jag vakna.
Fisen hade mammalängtan så Sara kom ner med henne. Vi gick o la oss i sängen med nenne o bapp. O hon somnade typ nyss...
Tror tyvärr den lilla Fisen börjar få feber, skittråkigt. Men väntat.
Haha, hon va så jäkla mammig, skulle till o med dela kudde. Haha, o hon är ju så jävla söt så man får dåligt samvete att man är så jävla orkeslös, hon ville att jag skulle sjunga men jag kuknde inte. Haha, o så håller hon värsta långa monologerna, men smiter in ett "va?" ett par gånger så hon ser att man lyssnar, bara man säger "ja" så fortsätter hon en svängom till =)

SJUKT SÖT ÄR MIN PRINSESSA!

Mamma älskar dig, fast hon är skittråkig!


Måste bli bra till helgen, gaah! Har ju två stängningar o ett kortispass på söndag. Måste va bra!!!


Kärlek <3

Av Louise - 12 augusti 2008 22:58

Fuck I feel crap.
Ringde o sjukanmälde mig imorn igen. Fuck, vill ju jobba. Speciellt eftersom att favvo är back @ work. Sen behöver man ju alltid pengarna med. Speciellt eftersom att jag har lite planer. Dels för lägenheten o dels för min rygg som ska tatueras... igen =)


Min näsa rinner, och gör förjävla ont. O halsen den gör med förjävla ont.
Kan man inte vara sjuk på ett bra sätt, så man fortfarande mår bra. Haha!

Mina bihåler är ju lite komplicerade med, så en "vanlig" förkylning blir en pina för mig. Det är mest därför jag inte kan jobba. Jag får så jävla ont, hela ansiktet blir liksom förlamat. Eller nått!


Syster har vart great o haft Fisen hela förmiddagen. Det var skönt, jag fick sova lite extra o så.
Imorn har jag tvättstuga, o behöver verkligen tvätta lite så jag måste ge mig upp klockan 7. O även om jag inte hade haft tvättstuga så måste jag ändå ge mig upp o ringa dagis o säga att Fisungen blir hemma imorn med.


Jimmy ringde idag. Han ville visst komma redan på torsdag. O det får han ju gärna. Jag jobbar hela helgen så han får klara sig själv. Men det får han ju göra nästkommande 5-7 veckor också så det ska nog gå bra :D

Skittråkigt om man är sjuk när han kommer, haha. Men han skulle ju pyssla om mig såna fall =)


O Carlsson frågade idag om han skulle komma med glass imorn. Även om han inte mena det så var det gullligt. Bästa Carlsson. Me like honom!!!
Stänger med honom fre-lör, det kan bli kul.
Vill bli av med min tid på fredag, men jag fick inte det för honom, haha, han ville jobba med mig :)
Iof vet jag ju inte om jag blir frisk heller till dess, men jag hoppas på det :D
Orkar inte vara sjuk mera.
Har vart det en dag, o lite igår kände jag...
Men det är så sjuuuuukt tråkigt.


Nu ska jag knarka lite mer värktabletter o hoppas på o kunna sova.
Jag vill verkligen kunna sova.
Jag orkar inte vara vaken i natt med.


Oj glömde skriva om filmen, har sett den hundra gånger men den är lika bra varje gång. Mest kanske för att killen är så sjuukt jäkla snygg.
Jag vill med vara kär. Kanske dags o sluta strula o bli seriös. O bli käääär!


Kärlek <3

Av Louise - 12 augusti 2008 11:39

Fuck vad jag mår piss.
Sara kom o hämta Fisen så jag skulle få vila. Jag ska krypa till kojs med en film I think.


Samtidigt samlar sig ångesten över att det ser ut som fan här hemma o jag borde städa. Bananflugorna vill inte försvinna o jag kan då inte förstå varför.
Jag jagade dom med dammsugarn häromdagen o de blev allt lite färre. Men så glömde Bella en barnmatsburk på bordet o swisch så var det lika många igen, om inte fler. Kanske att jag ska diska lite innan jag kryper ner i sängen.


Kärlek <3

Av Louise - 11 augusti 2008 23:38

Fan jag är sjuk, vafan. Nu kan jag inte bli sjuk, så jävla illa!

O Fisen hostade med lite, men det kanske inte är sjukhosta, HOPPAS!

Funderar på om jag ska sjukanmäla mig imorn, men vill inte. Dels känner man sig som en svikare när man är sjuk. För man vet hur det blir för de andra. O dels så jobbar ju favvo imorn =)


Men jag mår piiiissss!

Har ställt klockan tidigt imorn så får vi se, för det går lite upp o ner, o är det bara halsont imorn så klarar jag ju lätt o jobba :)


Nu ska jag sova.
Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards