Alla inlägg den 9 augusti 2008

Av Louise - 9 augusti 2008 22:20

Angående taxichaufförer då.
Hmm, varför ska dessa människor vara så jäkla ilska. Som igår när Sandra o jag skulle åka taxi från Rondellen till Palace, vi ringde en taxi, gick ner ett par minuter senare o gick till taxin som stod där o väntade på oss.
Men när vi gick fram emot taxin tände den lamporna o började rulla framåt, nice, när vi ska gå fram o ta tag i dörren så kör den iväg. Sakta men säkert. Varför stå där o vänta o sen när vi väl kommer så åker den? O det kanske handla om max fem min.
Idioter.


I Kalmar var dom snälla iaf. Där väntade dom till man hade gått in genom dörren o var i säkerhet. O var man inte på avtalad plats så ringde dom för o kolla så det inte hade hänt nått.
Det är service =)


Kärlek <3

Av Louise - 9 augusti 2008 12:59

Vao köpte lite lunch o nu mår jag illa. Det va fan lugnt igår, ja eller relativt, så jag borde inte vara bakis. Kanske hade jag behövt sova mer.


Ska dammsuga nu så det är fint när min bästaste lilla Fisunge kommer hem. Sen ska jag klä på mig o fixa mig, behöver fräscha upp ma lite.


Ååååh, vad jag vill va pigg.

Köpte en trisslott idag, med tanke på Nisse som ska få skrapa i tv.
Jag vann, 50 spänn på ena o 25 på den andra, men Sara skrapa ju den o då fick hon vinsten med. Men jag fick iaf tillbaka pengarna så det blir nog två nya nu =)


Haha, aldrig att jag kommer vinna pengar. Fan jag vill verkligen. Fatta bara typ 50 000 skulle ju va nice, som är det minsta Nisse kommer vinna. Då skulle jag köpa en bil o sen åka med Fisen på en resa, typ Gran Canaria eller Mallis så vi får njuta lite =)
Plus att jag skulle göra tatueringen som jag är så jävla sugen på med. Men men. Det får la sparas istället =)


Kärlek <3

Av Louise - 9 augusti 2008 10:18

Fan va kul jag hade igår.
Började med förfest hos PorrKrook, eller förfest vet ajg inte, tanken var nog att vi skulle vara kvar där, men jag var sjukt sugen på o dra ut efetrsom att jag inte vart ute sen.... April, Maj???
Så Sandra o jag bestämde oss för Palace, försökte få med Jossan o hennes Toyboy men dom banga o gick till Wasa, tror jag =)


Trevlig förfest, var kul att AK var där eftersom att vi aldrig ses längre. O Johannes, bästa Johannes, guu va jag saknar honom på Donken, han är lite yr men va fan. Han är ju Johannes :D :D :D
Han prata om o komma o jobba nån gång hos oss igen, men det måste fan bli när jag jobbar såna fall :)

Ja det var ju jättekul att alla var där. Det var faktiskt en himla trevlig o skitkul förfest.


Sen drog iaf jag o Sandra till Palace, skittråkigt att inte flera följde med. Men som Sandra sa, vi hade nog roligare själva igår :P

Haha. Träffade två killar som jobbade o byggde på massa tv-program, just nu var dom i Kolmården o jobbade med Wild kids, haha, Sandra trodde inte på dom så hon fick ett visitkort :D

Haha... Dom va skittrevliga iaf o bjöd på shots o grejer =)
Igår märkte jag (Vilket jag iof märker vaaaarje gång jag är ute) att jag är en sån där jobbig mamma som ska visa hundra bilder på mobilen på min bebis. O säga att hon är världens bästaste o babbla på. Haha... ALLTID!
Men hon är ju mitt allt också så det är klart =)
Haha. Sån är jag iaf.


Glömde min kamera hos Krooken med, vilket suger för jag tänkte ladda upp mina bilder i bdb. Haha =) Roligaste är Krooken med alla sina väskor :D

Är faktiskt skitkul nu att Krooken kom tillbaka med lite mera glädje o så. Vi gled ifrån varandra lite men nu äre fan skitkul o umgås med henne igen =) Me like :D


Erik den lilla skiten drog till Cypern, haha. Jag skrev igår o hoppades att han kom, o han svarar: Kan bli liiiite taight är på Cypern o kommer hem imorn. Haha rolig han ska vara den killen då.


Nae ni, nu ska jag kirra städningen lite här, sen ska jag med syster till smidetian o köpa plasttallrikar. Sen kommer den bästaste o sötaste lilla tjejen hem. Sen ska jag nog ner på stan en snabbis o sen kolla på kissekatten :D

Igår hade det vart inbrott på Fisens dagis, o det är fan hemskt. Om det är så jäkla lätt för dom o ta sig in. Tänk om dom hade tagit nån som gisslan om dom blev påkomna. Min lilla tjej, eller någon annan av de söta små barnen. Jag vet det är kanske det hemskaste men va fan. Det hade kunnat hända...
Nae, dom måste nog börja låsa dörrarna som dom gjorde i Marielund.


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards