Alla inlägg den 23 augusti 2008

Av Louise - 23 augusti 2008 01:55

Sitter här just nu o bara natttyrar lite.
Är trött som en nu men ser lite på tv o sånt tjaffs. Jimmy ligger o sover i soffan bredvid. Japp, det är trevligt att vara sambo =)


Det har vart en trevlig dag. Trött som en apa bara eftersom att jag inte hade kunnat sova något igår natt. Vet inte riktigt varför, det bara gick inte.

Åkte iväg till barnmorskan kl 9,30.
Nej jag är inte på smällen, men min syster däremot väntar tillökning. =)

Det gick bra där, hon fick höra hjärtljud o sånt gosigt. Nästan så jag skulle kunna tänka mig en till liten bebis... Men jag måste ju ha en karl till det, o det har jag ju inte.


Åkte hemåt o skulle vila, men det blev inte så mycket av det. Skulle plugga massa massa massa. O det blev typ inget gjort, var alldeles för trött eftersom att det inte blev mycket sömn. Så jag drog Willys istället med min kära syster...
Där handlades det lite till henne, nada till mig. Men men, åkte hemåt igen för o vila lite till, men det gick inte så bra nu heller.
O illa har jag mått, o matlusten har vart lika borta som solen är på natten. Vad hände?
Vet inte riktigt men men. Det rer sig. Mår bättre nu iaf. Så det är la nice.


Lämnade min pärla i Sörping. O det känns ju i hjärtat. Haha, jag vill ha egen bil. Men snart kanske. Nån gång kanske? Det skulle vara så värt det. Jag älskar bil! Jag älskar att köra bil, även om Jimmy inte uppskattar hur jag kör.
Hälsade på min älskade lilla Fisunge. Min prinsessa, min ögonsten, mitt allt!
Hon ska vara kvar hos mormor till torsdag, men imorn ska vi ju alla dit ut o fira min kära mor och mig. För på söndag händer det. Lojzan blir ännu ett år äldre. Åååh, åldersnojan är total. Men samtidigt så är jag så glad att jag är så gammal som jag är. Mer info kommer längre ner =) Hehe!


Sen iaf så blev det lite käk med syster. ARG syster ska tilläggas. Kanske va det sista gången jag tänker spendera lite tid med henne. Haha, nae inte riktigt så illa. Men oj vad arg den tjejen kan vara. O man blir ju tokiiiiig!


Mötte upp Jimmy för att se fyrverkerier o dricka en öl. Fyrverkerier såg vi. O det är där rubriken kommer in.
Nu är det ju som så att fyrverkerier ska ses med någon man tycker om, man ska stå o krama om varandra o pussas lite o njuta av det tillsammans. Varför? Nej jag vet inte, det bara är så.
Så redan där känner man sig ju ensammen. Men till råga på allt så var det ju en jävla kärleksballad som spelades till, plus att det var röda hjärtan som small. Jävla skit :D Haha!
Men men. Så är det o så ska det la vara med då...

Öltältet sket vi i o drog hemåt o drack vin o öl... det var nice, myspys...

Emilia o Pornstar kom, det var nice det med. AndyPan titta förbi en snabbis med. Nice nice.


Nu ska jag sova. DEt är soft, hoppas jag kan sova inatt bara.

Ja just det, åldersnojja ja, seriöst! Det är bara, bara FJORTISAR som drar omkring ute. Tänk att man själv var sån för ett par år sen, träffade Magnus o Kalen med o vi snackade gamla minnen. Haha, vi var roliga på den tiden =) 

Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards