Alla inlägg under augusti 2008

Av Louise - 26 augusti 2008 12:54

Damn, jag vill ha helgen tillbaka.
Även om jag vet att det är på låtsas o inte alls så som jag skulle vilja att det var så var det ändå så nice.


Men nu är det vardag o helgen känns så himla långt borta.


"Vad jag bryr mig om nu, är dina armar om mig, även om jag vet att jag måste glömma dig" 


Kärlek <3


Av Louise - 26 augusti 2008 11:50

Nu är det dags o ta tag i det här, måste plugga massa.
Idag måste jag ha läst ut boken. Lina sa att jag skulle hoppa till nästa fråga innan jag svarade på den här. För hon fattade visst nada av den hon med. Så det var samma som jag då :P

Det får la bli o läsa ut den här boken o sen suga lite på den frågan medans jag läser Geminschaft o Gesellschaft boken.
det här är inte en rolig hemtenta. Det kan jag lova!


Bebis är jättemammig. O då menar jag min kissebebis.
Inatt kom hon o sov hos oss i sängen, sen imorse efter att jag lämnat Fisen så mös vi lite i sängen.
O nu när jag sitter i soffan så ligger hon på min axel. Haha, hela tiden liksom. Min lilla söta bebis!

Måste bara få henne o gå på lådan en gång. Hon måste ju liksom hitta, men hon har varken kissat eller bajsat eller ätit eller druckit sen hon kom hit. Känns la konstigt för henne.


Nae, plugg nu, jag måste. Typ 80 sidor kvar i boken o de borde jag klara idah.
Så nu ska kisse o jag plugga. Tillsammans gissar jag på =)


"Du gör mitt hjärta glatt, o när vi kramas är jag din"

Kärlek <3

Av Louise - 26 augusti 2008 00:04

Min bebiskisse är hemma, hon ligger o sover på min axel nu. Så jäääävla söt. Men fortfarande namnlös så ge gärna tips på lite namn :P


Bästaste Favvo va här idag, Kinamat o komedirulle blev resultatet =)
Han följde med mig o hämta bebisen. O hon tycker nog om honom bättre än om mig, haha. Men nu börjar vi bounda. Tänkte ju lära henne gå på låda innan jag vågar sova, men hon verkar inte vara kissenödig :P


bilddaboken.se

lojziofisen ni vet :)


Nu ska jag sova.
Känns som att det är dags, Klockan har redan hunnit passera tolvslaget. Namnsdagen är förbi o hur många kom ihåg o säga grattis? Det kan jag berätta.
NADA ZERO NOLL!

Haha. Tur att man inte firar sånt.
Då hade det blitt tårta idag med. O det hade jag inte pallat =)


Krypa ner hos Fisen, se vart den lilla kissefisen ska sova då... Inte på min axel hoppas jag :)


Kärlek <3

Av Louise - 25 augusti 2008 11:31

GAAAH!

Nu är det pluggdags. Lojzan orkar itne riktigt, men hon måste.

Fick pengar idag, klarar mig fan fint den här månaden. Kommer nog bli ganska fattigt i slutet av månaden, men ändå.

Då hinner jag få CSN-pengarna förhoppningsvis. Bara jag får in den här jäkla hemtentan :D


Ska läsa massa snart. Men orkar inte riktigt riktigt än.

Men har gjort andra bra saker, betalat räkningar o skulder.
Ringt CSN o pratat med dom.
Kollat mailen o ska snart gå o kirra boken som vi ska läsa i den här kursen.

Det är mycket nu, mycket skola och mycket annat med.

D har visst också mycket nu, och eftersom att jag pluggar dagar och han jobbar kvällar så blir det svårt att få ihop att han ska få träffa Fisungen. Men vi kom fram till att det tidigaste vi kan är helgen efter helgen. Alltså om två veckor. Shit, det är väl så här det kommer vara då. Varannan helg är det ända dom kommer kunna ses med tanke på hans kvällar o mina dagar. Hoppas han tar tillfället i akt o prioritera henne då.


Nu ska jag plugga.

Kärlek <3

Av Louise - 25 augusti 2008 01:07

Igår var bästa dagen på länge.
Det var nice. Massa mys o en trevlig fest med mina bästa <3

En trevlig födelsedagsfika hos mammi o pappi.

Sjukt mys att höra någon be en stanna när man måste åka.


Men nu är det tillbaka till vardagen.


Emilia o Andreas var förbi nu, och imorgon drar dom. Lika tråkigt som förra gången. Fan, vill ha dom här hela året om =)
Kanske att man kan få till en resa upp till Ume nån gång under hösten eller våren.


Nu ska jag sova. Blev sent idag med. Sömn är underskattad.
Det har inte blivit mycket av den varan senaste veckan typ. Speciellt inte när man blir väckt mitt i natten heller. Men det kan va mys.

 Ibland kan man önska att vissa saker var annorlunda, och att man hade lite tur i kärlek nån gång.
Men det är la inte min tur riktigt än.

Jag har la inte levt klart singellivet än. Eller?


Nu ska jag krypa ner hos min största kärlek nånsin.

Sen ska jag pussa på henne o krama henne o njuta av att den finaste lilla flickan på planeten är min prinsessa!


O när jag trodde att jag inte kunde bli mer irriterad på en person så är det just det jag blir. Varför kan du inte svara o säga: Ja det är dags o träffa henne nu, det var länge sen.
Jag är trött på bortförklaringar.

Skärpning.


Kärlek <3

Av Louise - 24 augusti 2008 21:59

Födelsedag.
22 idag.
Shit asså. Har jordens åldersnojja, men jag vet att jag inte är gammal. Vet inte riktigt varför det känns som det känns.


Fan jag tror jag har en förbannelse över mina födelsedagar.
Iaf de senaste tre åren så händer det bara en liten skitgrej som förstör så mycket. Eller så blir man bara känsligare. Eller nått.
Men det har vart så jäkla fina födelsedagar det här året.
Eftersom att mamma o jag fyller dagarna efter varandra så blir det liksom två födelsedagar, iom att vi firar på hennes dag ibland o så fyller jag dagen efter, o då firas jag oftast inte. Men iår så hade min älskade syster dragit ihop ett surpriseparty. Bara med familjen o det var så himla härligt. Idag slogs jag ännu mer av den känslan att min familj är den bästaste.


Igår var vi hos mamma o pappa o firade oss. Richard hade gett en film till mamma på familjen med i huvudsak barnen i C-klanen!

Det var det finaste jag nånsin sett, o bara av o se menyn fick mig att få tårar i ögonen.

Det började med bilder på Fisen när hon var nyfödd o sen var det massa bilder o filmer på henne o alla barnen i ordning. O jag grät som en tok med alla fina bilder på henne. Hon är mitt hjärta, min kärlek och mitt allt. O hon är så jävla fin. Sen kom bilder på Oliver o på Linnéa. O då grät jag mer, såg bilderna där dom har sina pappor som busar med dom, pappor som gör allt för dom o som prioriterar dom.
O sen var det bilder på oss och våra respektive. Och det skiter jag fullständigt i att jag är singel, jag trivs bra som singel. Finns saker som jag aldrig skulle kunna göra om jag hade pojkvän. Tex ha 3 killar inneboende en hel helg. haha.

Men jag önskar bara att Olivia hade sin pappa mer. Jag önskar att hon också hade dom där bilderna som Oliver o Linnéa har. Jag önskar att han gör allt för henne o prioriterar och tar sig tid för henne.
Det gör så ont i mitt hjärta så det går inte att förklara. Om det bara gick o ändra på, om jag bara kunde göra något som fick honom att inse vad han förlorar. Hur underbar den tjejen är och hur mycket kärlek hon o glädje hon ger. Det går liksom inte att förklara.

Jag vill så jävla gärna.  Mer än vad jag tror någon kan förstå.


Men när vi satt där o såg den där filmen, skrattade o grät tillsammans alllihopa nästan. Så fylldes jag samtidigt av så himla mycket glädje. Det där är min famlj, o dom är så jävla bäst!

Jag har världens bästa föräldrar, världens bästaste syskon och världens finaste syskonbarn. Och världens finaste och tokbästaste dotter!

Jag älskar er av hela mitt hjärta!


På kvällen igår blev det fest. Det var kul, trevligt. Verkade som om det skulle bli en ganska lugn kväll. Men sen kom det bondpojkar o då hände det grejer. Haha!

Favvo var där, o av honom fick jag cola light och ett skohorn. Nae vi är inte interna!
Mina favvosar Emilia o Andy var där o jag fick massa baccardi, som typ är slut. Men så går det när man bjuder. =)

Ja, massa folk var det, det var dumt att börja så här. Kommer glömma massa om jag nämner massa namn. Men jag fick iaf fina paket, fina blommor o jag hade massa nära o kära här. O några mindre nära o kära.

Men det var sjukt kul :D

Jag mådde inte lika bra idag dock.

Synd att en viss person inte kunde komma. Jag förstår inte vad som hänt men nånting är det. Det är inte som förr iaf. Långt, långt, långt ifrån. Tycker att man kunde ta sig lite tid o komma förbi o säga hej o grattis när man vart så himla nära varandra. Men men. Kanske ska inse att saker inte är som då, och att vänskap faktiskt kan vara kort och intensiv också.


Idag var en mindre bra dag, kanske baksmällan som gjort att jag inte är på topp. Men iaf så ordnade ju syster med en fin överraskningsfödelsedagsfika till mig. Mamma o pappa, Richard o Camilla, Sara o John och Bella var där. Och Fisen o Oliver så klart =)
Det var fint. O ännu än gång slogs jag av den där känslan "jag har världens bäta familj". Mitt humör var ju som sagt inte på topp men det hade sina orsaker.

Hatar att bli "osams" med någon som man tycker om och bryr sig om så himla mycket. Att personen går utan att säga hejdå känns piss. O sånt klarar jag inte riktigt av. Jag vill inte skiljas som ovänner. Men vi blev sams sen efter lite sms och efter att han dök upp igen.


Nu kommer snart Emilia, Andreas och Niklas. Det ska bli mys. Men så som jag är idag med tårar i ögonen så kommer jag aldrig klara av att säga hej då.
Förstå, det dröjer till jul nu. Det här känns inte bra. Sommaren är slut och alla åker hem till sitt igen.

Kärlek <3

Av Louise - 23 augusti 2008 01:55

Sitter här just nu o bara natttyrar lite.
Är trött som en nu men ser lite på tv o sånt tjaffs. Jimmy ligger o sover i soffan bredvid. Japp, det är trevligt att vara sambo =)


Det har vart en trevlig dag. Trött som en apa bara eftersom att jag inte hade kunnat sova något igår natt. Vet inte riktigt varför, det bara gick inte.

Åkte iväg till barnmorskan kl 9,30.
Nej jag är inte på smällen, men min syster däremot väntar tillökning. =)

Det gick bra där, hon fick höra hjärtljud o sånt gosigt. Nästan så jag skulle kunna tänka mig en till liten bebis... Men jag måste ju ha en karl till det, o det har jag ju inte.


Åkte hemåt o skulle vila, men det blev inte så mycket av det. Skulle plugga massa massa massa. O det blev typ inget gjort, var alldeles för trött eftersom att det inte blev mycket sömn. Så jag drog Willys istället med min kära syster...
Där handlades det lite till henne, nada till mig. Men men, åkte hemåt igen för o vila lite till, men det gick inte så bra nu heller.
O illa har jag mått, o matlusten har vart lika borta som solen är på natten. Vad hände?
Vet inte riktigt men men. Det rer sig. Mår bättre nu iaf. Så det är la nice.


Lämnade min pärla i Sörping. O det känns ju i hjärtat. Haha, jag vill ha egen bil. Men snart kanske. Nån gång kanske? Det skulle vara så värt det. Jag älskar bil! Jag älskar att köra bil, även om Jimmy inte uppskattar hur jag kör.
Hälsade på min älskade lilla Fisunge. Min prinsessa, min ögonsten, mitt allt!
Hon ska vara kvar hos mormor till torsdag, men imorn ska vi ju alla dit ut o fira min kära mor och mig. För på söndag händer det. Lojzan blir ännu ett år äldre. Åååh, åldersnojan är total. Men samtidigt så är jag så glad att jag är så gammal som jag är. Mer info kommer längre ner =) Hehe!


Sen iaf så blev det lite käk med syster. ARG syster ska tilläggas. Kanske va det sista gången jag tänker spendera lite tid med henne. Haha, nae inte riktigt så illa. Men oj vad arg den tjejen kan vara. O man blir ju tokiiiiig!


Mötte upp Jimmy för att se fyrverkerier o dricka en öl. Fyrverkerier såg vi. O det är där rubriken kommer in.
Nu är det ju som så att fyrverkerier ska ses med någon man tycker om, man ska stå o krama om varandra o pussas lite o njuta av det tillsammans. Varför? Nej jag vet inte, det bara är så.
Så redan där känner man sig ju ensammen. Men till råga på allt så var det ju en jävla kärleksballad som spelades till, plus att det var röda hjärtan som small. Jävla skit :D Haha!
Men men. Så är det o så ska det la vara med då...

Öltältet sket vi i o drog hemåt o drack vin o öl... det var nice, myspys...

Emilia o Pornstar kom, det var nice det med. AndyPan titta förbi en snabbis med. Nice nice.


Nu ska jag sova. DEt är soft, hoppas jag kan sova inatt bara.

Ja just det, åldersnojja ja, seriöst! Det är bara, bara FJORTISAR som drar omkring ute. Tänk att man själv var sån för ett par år sen, träffade Magnus o Kalen med o vi snackade gamla minnen. Haha, vi var roliga på den tiden =) 

Kärlek <3

Av Louise - 19 augusti 2008 14:53

Idag efter skolan så kom en viss person fram o sa att hon kunde tänka sig att vara i samma grupp som mig o Lina.
O jag är ledsen men Fuck no!

Det handlar om ett helt år i samma grupp. Ett helt år som inte kommer funka och ett helt år som jag kommer sitta o tjaffsa. För det är så det kommer bli. Jag vet det, och hon vet det. Tror jag!

Lina vet det iaf, så jag hoppas inte hon går med på det. Men det tror jag inte.


Har vart lite orolig för o springa på folk på skolan, haha. Okej att man bara ser dom, men när man får ögonkontakt o man inte vet om man ska hälsa eller inte. Då är det jobbigt.
Det är enkelt när man kan gå omvägar o låtsas att man inte ser, haha. Men när man verkligen kommer emot varandra då är det bara o flyta med liksom.
Men idag fick jag iaf se hur man gör när man möter den här personen. Haha!

Det är kul. Det är det faktiskt. Men pinsamt innan liksom.

Nu ska jag hämta Fis på dagis, sen ska jag till Sörping o hämta Pärlan. Ska ha den när jag tänkte ge mig till Linkan på torsdag o hälsa på bästaste Josie!!!


Kärlek <3

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards