Alla inlägg under juni 2008

Av Louise - 18 juni 2008 21:24

Fan va seg jag är, somnade innan Olivia tror jag :)
Men hon sover iaf i sin egen säng, som vanligt :D Moha, nae vars, men nu ska hon lära sig det så jag slipper höra allas tjat.
När ska hon få sova i sin egna säng?

Ja nu ska hon det =)

 Ev att hon kommer få komma till mamma i natt med när hon vaknar, men det beror på hur ledsen hon låter, i natt va hon jätteledsen :(

 Men idag när hon skulle sova så ställde hon sig faktiskt vid sängen o visste liksom att hon skulle hoppa i där :)


Just nu leder Ryssland med 1-0 :(


Iaf lite bilder för dagen.
Vi va i parken o badade, sen va vi hemma o Olivia o moster dansade. Haha lägg märke till  bilden då det ser ut som att Olivia faller handlöst framåt, vilket hon inte gör, men konstigt nog så ser det verkligen ut så :D
Ja badplatsen i parken var ödebelagd, det var liksom inte riktigt väder.
Lite bilder på Linnéa med o sen massa bilder på Olivia när hon cyklade bakom moster. Guuu va hon älskade den där cykeln, vi försökte åka rutschkana o äta glass, men Fisen bara vandrade iväg o ställde sig på cykeln, haha!


Kärlek <3

Av Louise - 18 juni 2008 12:56

Fisen vaknade 00 o va jätteledsen, kunde inte få henne o sova i egen säng mer så hon fick sova med mamma... Så skönt så =)

Men idag sover hon middag o då blev det egen säng igen. det är lätt o få henne o somna i egen säng, men om hon vaknar så är det kämpigt o få henne o somna om.


Idag va vi på skolan o lämnade tillbaka böcker. Skolan var helt ödebelagd o man kände sig nästan som en brottsling som gick där :S
Haha, som att man gjorde nått fel liksom. Men så kom man till bibban o då var det iaf lite fart.


Sen gick vi till parken o busade lite, ska försöka ge oss tillbaka dit för Olivia ville plaska lite, men vi hade ingen handduk eller bikini med oss så hon fick snällt vänta.
Fan va skönt det är att bo nära parken, bara ett par meter så är man där. Nice nice.


ska bara vänta in Fisen till hon vaknar. O så ska det tvättas idag med :P


Just det, pratade med en kompisa från Kalmar med, ev att han kommer nu o hälsar på oss på min semester. skulle va skitkul, plus att han ska försöka dra med sig de andra två som vi umgicks med där nere. O det skulle vara ännu roligare =) alla tre liksom :p


Kärlek <3

Av Louise - 17 juni 2008 19:29

Av Louise - 17 juni 2008 19:23

Sådär, Fisen är nybadad och nerbäddad.
Jag har sagt lääääänge att när skolan slutar och jag känner att jag har mer tid så ska Olivia få lära sig att sova i egen säng. Idag tänkte jag faktiskt göra slag i saken och drog in Fisens säng i mitt rum. Bäddade med fina lakan o hon blev lite nyfiken på den. Satte ner henne i den, fixade lite nenne o sen gick jag in o la mig i min säng breve henne.
Hon ville inte riktigt ligga där, ville mysa med mamma. Försökte klättra över, haha. Men tillslut la hon sig ner, o somnade!!!

Gick på mindre än 30 min. O jag räknade med att det knappt skulle gå alls. Räknade med minst en timme iaf =) Haha. Men det gick bättre än vad vi hoppats på :) Får se hur många gånger hon vaknar nu bara, men jag tror det går skitbraaa!


Kärlek <3

Av Louise - 17 juni 2008 00:09

Idag har varit en bra dag.
Me likes bra dagar.
Känns iof som jag bara har bra dagar =)
O så är det väl oftast, men nån gång ibland kommer den där dåliga dagen. Men det är väl den som får en att uppskatta de bra dagarna. Men men, nu var det inte det vi skulle prata om.


De flesta som läst min blogg ofta o länge vet att sommaren 2006 var bästa ever. Vi hade skitkul vårt lilla gäng och vi hittade på massa saker hela tiden. Jag var nog inte ensam en enda dag, jag var nog knappt hemma en enda dag. Men vi hade så sjukt kul den sommaren.
Idag hade vi en liten reunion, ja alla utom Marzi då, hon stängde. Men iaf så skulle vi grilla lite. Myspys. Fisen, AK, EMilia, AndyPan, Guul, Patrik och Betty, ja o så jag med förstås =)
vi hade himla trevligt, skrattade som tokar.
Nu är det iaf bestämt att det blir Göteborg 26:e-28:e Sept. Det är kirrat, gänget kommer åka då. SÅ ÄR DET!


Jag är en panda, o då låter jag åååå ååååå.


Fan jag var så jävla trött, jag va på Håkan o hade hoppat så himla mycket.
Hoppade du på ZiggeMio då eller?


Det var en Fett grym kväll, och vissa saker var inte okej. Men det kanske man kan ta =)


Sen fick jag iaf meddelande om att det verkar klart nu med min inneboende. Det verkar bli så att han kommer hit o ska bo här i 7 veckor. Så då får man känna på det med :)

Men det ska bli riktigt roligt.


Sådär, lite bilder från kvällen. Men eftersom att min mobilkamera inte är sådär jättegrejt så får ni kassa bilder, men bilder som bilder.


Kärlek <3

Av Louise - 15 juni 2008 14:23

Igår kom bror, Cammen o Oliver hem från semestern. Så nu är det slut med att matta katter o vattna blommor.

Kom precis innanför dörren o Olivia somnade på cykeln, så jag fick bära in en sovande liten Fis och min väska, vilket resulterade i att jag klämde fingret i dörren. Ja fråga mig inte =)


Iaf så hade Fisen o jag lite småtrist imorse, så vi ringde bror för o se vad dom gjorde... Måste få Olivia o vänja sig vid cykeln så vi tog en cykeltur dit, lämnade nyckeln o busade lite med Oliver. Kollade på bilder o film från semestern... Såååå mysigt. Seriöst, på sommaren ska man fan bo i stuga nära havet. Det är det som är lycka =)
Försöker få mamma att ta med mig o Fisen på semester, vem ska vi åka med liksom. O jag har absolut inte råd o åka nånstans... Är sjukt fattig. Förstår inte riktigt hur man ska överleva Juli, men det gör vi nog :D
Frysen är ju full, det är bara småsaker som behövs handlas. Plus att det finns lite sparpengar hemma hos mor o far. Det är ju hyran iaf =)


Fick iaf en chokladask av bror o Cammen som tack för hjälpen. Nice nice, har ju liksom inte vart nånting o cykla dit. Skön cykeltur bara :D


Kärlek <3

Av Louise - 15 juni 2008 10:40

Olivia igår efter att vi kommit hem.

Ajaa, Ajaa, Ajaa.
Sara?

Ja.

Ringde Sara helt imponerad av att Olivia kan säga hennes namn.

O Olivia i telefon, Ajaa.
Hörde du inte, hon säger ju Sara.

Sara kom springandes för o höra Fisen säga hennes namn. Haha!


Det var coolt!


Kärlek <3

Av Louise - 14 juni 2008 22:44

Skönt o va hemma igen.
Orkar egentligen itne blogga men tänkte bara säga hej.
Va i Sörping igår till idag. Marknad idag, fanns inget o ha precis. Men men, myspys o bara irra omkring en stund med LottaPotta.

Så fort man kommer hem hemma så är man tonåring igen. Va ute en stund igår, hade Olivia med mig. Mamma hann nog ringa ett par gånger o säga att jag faktiskt måste komma hem snart. Hmm, Louise 22 år?
Men men, sån är hon :D


Är trött på vän som skaffar pojkvän o så totalglömmer dom sina andra vänner. O när man väl får tid o umgås, typ lunch på stan, ses en stund bara. Ja då är självklart pojkvännen med. SUCK! Seriöst, tjejer som gör så. Ni kommer loosa era vänner. Det är inte så kul.
Och nej jag är inte bitter nu, bara trött på att man aldrig får träffa sina vänner, o när man väl träffar dom så kan man inte snacka den skit man vill snacka, nej för då sitter han där också... Bläää!


Olivia fick nya skor idag =)
Min bästaste Fis!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26
27
28 29
30
<<<
Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards